Το μεγαλύτερο μήνυμα των εκλογών της 18ης Μαΐου είναι η εκπληκτική διενέργεια ενός δημοψηφίσματος που πολεμήθηκε με αθλιότητα και λύσσα από το κυβερνητικό σύστημα που καταρρέει.
Οι απειλές ( με ποινές φυλάκισης των εθελοντών), ο εξοβελισμός των καλπών του δημοψηφίσματος έξω από τα εκλογικά κέντρα, μέσα στο λιοπύρι και στους δρόμους ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Οι πολίτες με ενθουσιασμό και μαζικά συμμετείχαν και καταψήφισαν την πρόθεση της ΝΔΣΟΚ κυβέρνησης της υποτέλειας και υποταγής να ξεπουλήσουν σε ιδιώτες την ΕΥΑΘ.
Με την σταθερή, μαζική και πολιτική τους έδειξαν την έντονη αντίθεσή τους στους ξεπουλητάδες.
Συγχαρητήρια στους πολίτες, στους εθελοντές και σε όσους μόχθησαν για την διενέργεια του κατεξοχήν πολιτικού σημερινού δημοψηφίσματος.
Από την τελευταία συγκέντρωση εθελοντών του Σαββάτου
Να τονίσουμε την άψογη προετοιμασία από πλευράς συντονιστικού αλλά και την   βοήθεια που παρείχαν οι Δήμοι της κεντρικής Μακεδονίας.








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.