Αναγνώστης του ακτιβιστή μας πληροφόρησε πως στη λίστα Λαγκάρντ συμπεριλαμβάνεται και το όνομα Ιωάννης Μαυρομάτης. Ανατρέξαμε στην λίστα - που έχει δημοσιευθεί - και βρήκαμε την επίμαχη εγγραφή (εικόνα).

Στο προχθεσινό (άγριο είναι αλήθεια) debate στο ΔΙΟΝ ο μεν Γιώργος Τσαμασλής κατέθεσε έγγραφο του ΣΔΟΕ με το οποίο ελέγχθηκε και αποδόθηκε λευκός δίνοντας  κατ' αυτόν τον τρόπο απάντηση στις κατηγορίες του ανθυποψηφίου του. Ο δε Γιάννης Μαυρομάτης στις αναφορές του αντιπάλου του ότι εκκρεμεί έλεγχος, δήλωσε πως δεν ελέγχεται από πουθενά.

Για την ενημέρωση των δημοτών λίγο πριν την ψηφοφορία της δεύτερης Κυριακής, θα παρακαλούσαμε να διευκρινιστεί αν υπάρχει ή όχι οποιαδήποτε σχέση του υποψηφίου δημάρχου με την συγκεκριμένη εγγραφή στην λίστα Λαγκάρντ.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.