ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
  
Η Διοίκηση θέλει τόλμη και διαφάνεια! Στο νέο τρόπο διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού, που οραματιζόμαστε να εφαρμόσουμε, στόχος μας είναι η πλήρης διαφάνεια σε όλα!
Για το λόγο αυτό, λοιπόν, θα ήθελα από τώρα να δεσμευθώ ότι θα αξιοποιήσω τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ένα θεσμό  που εισήχθη με τις διατάξεις του Προγράμματος «Καλλικράτης» και αποσκοπεί, μεταξύ άλλων, στον έγκαιρο εντοπισμό και την αποτελεσματική αντιμετώπιση φαινομένων κακοδιοίκησης, την ορθή εφαρμογή των νόμων, τη διασφάλιση της αμεροληψίας των δημοτικών αρχών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις αρχές της χρηστής και διαφανούς διοίκησης.

Με βάση, λοιπόν, αυτά και με δεδομένη τη νέα αντίληψη που θέλουμε να εισάγουμε στην έννοια «χρηστή διοίκηση», θεωρώ επιβεβλημένο και αποτελεί προσωπική μου δέσμευση, ότι ο Συμπαραστάτης του Δημότη θα είναι άτομο εγνωσμένης αξίας, προερχόμενο και προτεινόμενο από τον τρίτο συνδυασμό που θα προκύψει στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Κι αυτό, διότι θεωρούμε πως η δεύτερη παράταξη, ως μείζων αντιπολίτευση, και με τις αρμοδιότητες που της δίνει ο νόμος, θα ασκεί την όποια κριτική της στη Διοίκηση, ενώ ο τρίτος συνδυασμός θα μπορεί αμερόληπτα να παρεμβαίνει ανάμεσα σε διοίκηση και αντιπολίτευση, όποτε και όπου χρειάζεται, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας. 

Δελτίο τύπου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Επειδή από λόγια είμαστε χορτασμένοι κ. Τσαμασλή, πες μας κάτι απλό, μα πάρα πολύ απλό. Αν ο Συμπαραστάτης του Δημότη ανακαλύψει μια «αμαρτία», λαμογιά, ρουσφέτι, πες το όπως θες, και το αποδείξει αυτό, γιατί και συ (εσείς) αν εκλεγείτε θα θέλετε «τεκμήρια», τι είδους «σφαλιάρες» θα είσαι ικανός να ρίξεις στους δικούς σου;
    Τότε θα διαπιστώσεις (το ξέρεις δηλαδή ήδη πολύ καλά) , ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να ρίξεις σφαλιάρες στους δικούς σου. Επειδή λοιπόν ο στρατός σου θα περιμένει «άλλα» από σένα, γι αυτό και ΄μεις κρατάμε μικρό καλάθι σε τέτοιου είδους πρώιμες εξαγγελίες.
    Τα παλιά ξεχάστε τα. Και σεις και οι άλλοι και οι παράλλοι. Θα κρίνεστε όλοι σας πολύ αυστηρά. Θα σας κρίνουμε ανάλογα με το πόσο θα σέρνετε όλοι (όλων των παρατάξεων) πίσω σας, το βαθύτατα ριζωμένο (Καλλικρατικό) κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.