Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ο Δημήτρης Τσιαουσίδης παραιτήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από την δημοτική παράταξη «Κοινωνία των Πολιτών», που έχει επικεφαλής της τον κ.Νίκο Παράσχου. Ο κ.Τσιαουσίδης, μπλόγκερ και ιδρυτικό μέλος, και από τα λίγα εναπομείναντα στελέχη της  παράταξης, δεν αναφέρει τα πραγματικά αίτια της παραίτησής του, όμως αυτά θα πρέπει να αναζητηθούν σε πιθανή ανακολουθία και ασυνέπεια λόγων και πράξης συνυποψηφίων του στον συνδυασμό του Γ. Τσαμασλή που συμμετείχε η Κοινωνία των Πολιτών.

Η δήλωση του Δ.Τσιαουσίδη έχει ως εξής:

«Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν μετά από έξι συνεχή χρόνια να παραιτηθώ από μέλος της δημοτικής παράταξης "Κοινωνία των Πολιτών".
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη και τους/τις φίλους/ες της παράταξης με τους οποίους/ες δώσαμε κοινούς αγώνες για ένα καλύτερο αύριο...για ένα καλύτερο τόπο.

Με εκτίμηση 
Δημήτρης Τσιαουσίδης

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.