του ακτιβιστή

Με φορτηγό του Δήμου και με εργαζόμενους έγινε μεταφορά καθισμάτων που θα χρησιμοποιηθούν στην αποψινή προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου κ. Γιώργου Τσαμασλή.
Τα καθίσματα (σε πρωινή ώρα εργασίας) μεταφέρθηκαν στην πλατεία της Περαίας στην παραλία.
Αλγεινές ήταν οι εντυπώσεις  που σχημάτισαν οι δημότες βλέποντας υπαλλήλους του δήμου, που προφανώς υπακούοντας σε εντολές αιρετών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του κ. Τσαμασλή (θέλουμε να γνωρίζουμε με τίνος εντολή έγινε η μεταφορά του κ. Αθανασιάδη ή του κ. Μπάρμπα;; ο δεύτερος μας διαβεβαίωσε πως δεν εμπλέκεται) μεταμορφώθηκαν σε "τσιράκια"  των υποψηφίων δημάρχων.

Να θυμίσουμε ότι το Σωματείο εργαζομένων του δήμου πρόσφατα είχε στηλιτεύσει ανάλογες πρακτικές αιρετών που εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους υποχρέωναν υπαλλήλους σε αλλότριες προεκλογικές εργασίες. Τότε υποχρέωσαν  υπαλλήλους να διπλώνουν ψηφοδέλτια συγκεκριμένου υποψηφίου του συνδυασμού Τσαμασλή (διαβάστε ΕΔΩ).  Τις επόμενες μέρες υπήρξε καταγγελία για εκλεγμένο  σύμβουλο του συνδυασμού Μαυρομάτη που έκανε παρόμοιες παρεμβάσεις υποχρεώνοντας(;) υπάλληλο  από τα γρφαεία του δήμου να τηλεφωνεί σε ψηφοφόρους.
Πρακτικές που εκτός από το ανήθικο της πράξης αντιβαίνουν στην εκλογική νομοθεσία και οι υπεύθυνοι παραπέμπονται για παράβαση καθήκοντος.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

6 comments:

  1. Τσαμασλή, ε Τσαμασλή! Πες στα παλικάρια που σου κουβάλησαν τις καρέκλες, να καθίσουν και στην ομιλία σου. Θα φαίνεστε σίγουρα περισσότεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαμε τον γερο-πεντούση που έβαλε τους υπαλλήλους του δήμου να δουλέψουν για το εκλογικό κέντρο του Αλεξανδρή στις προηγούμενες εκλογές, τώρα έχουμε ετούτον ! Γεια σου Γιωργάρα Τσαμασλή ! Καλά φαίνεται να άρχισες, συνέχισε έτσι και θα γίνεις δημαρχάρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε, έ ανώνυμε!Στην ομιλία Τσαμασλή το βράδυ της Παρασκευής ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!!! Να υποθέσω πως η φωτογραφία ήταν από άλλη εκδήλωση, πως παραπλανηθήκατε; Γιατί το να ψεύδεσθαι ασυστόλως ούτε που μου περνάει απ' το μυαλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακτιβιστή, ε ακτιβιστή ! Υπήρχαν καρέκλες που τις μετέφεραν υπάλληλοι του Δήμου για την ομιλία του τσαμασλή τελικά ή το άρθρο ήταν μούφα; Για να ξέρουμε και τι διαβάζουμε δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε η φωτογραφία όπως πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι είναι αυθεντική και τραβηγμένη το πρωί (στην πλατεία που έγινε η εκδήλωση)
    Προφανώς μετά την αποκάλυψη του ακτιβιστή (φρονίμως ποιούντες) απέσυραν τα καθίσματα και φυσικά δεν τα χρησιμοποίησαν όπως φαίνεται στις φωτο της βραδινής συγκέντρωσης. Η εξήγησή μου είναι ότι προσπάθησαν να "μπαλώσουν" την γκάφα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε, ε ανώνυμε 3:32. Μετά την παραπάνω διευκρίνηση του ακτιβιστή, το ότι ο τσαμασλής μάζεψε άρον-άρον τις καρέκλες σαν βρεγμένη γάτα, ΠΕΡΝΑΕΙ απ΄το μυαλό μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.