Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, Νικ.Χρυσομάλλη θα είναι ο αντισημίτης γιατρός του ΕΟΠΥΥ ο οποίος συνελήφθη στις αρχές Μαρτίου στο ιατρείο του στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, όπου υπήρχε χειρόγραφη επιγραφή γραμμένη στα γερμανικά που ανέφερε: «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι».

Να υπενθυμίσουμε πως ο 57χρονος καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 16 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή και 2.500 ευρώ πρόστιμο.

Σε βάρος του 57χρονου είχε σχηματιστεί δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί φυλετικών διακρίσεων στον χώρο εργασίας, περί ρατσισμού και περί όπλων.

Ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι το πανό που υπήρχε έξω από το γραφείο του δεν ήταν δικό του ενώ σχετικά με τα 12 μαχαίρια, τα 3 ξιφίδια, τη σημαία και τα ενδύματα με ναζιστικά σύμβολα αλλά και το υλικό της Χρυσής Αυγής , της Δικτατορίας και του Χίτλερ που βρέθηκαν στο σπίτι του δήλωσε πως είναι συλλέκτης.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού του δήμου Θερμαϊκού στην κατάθεση του είχε αναφέρει πως επισκέφθηκε ο ίδιος για να ελέγξει το συγκεκριμένο ιατρείο, έπειτα από καταγγελίες πολιτών και ο "Μέγκελε" γιατρός της Μηχανιώνας ισχυρίστηκε πως κρέμασε την αντισημητική επιγραφή λόγω των βομβαρδισμών του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο γιατρός συνελήφθη από την αστυνομία μετά από καταγγελία του Αντιφασιστικού Μετώπου Θερμαϊκού.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.