του ακτιβιστή

Έχουμε να δούμε αρκετά επεισόδια ακόμα φανφάρας, κομπορρημοσύνης και άκρατης υποκρισίας από τους δύο τοπικούς βαστάζους του σαθρού κεντρικού κυβερνητικού πολιτικού σκηνικού που επιχειρούν να το μεταφέρουν στον δήμο Θερμαϊκού.
Οι κκ Τσαμασλής και Μαυρομάτης, πιστοί στις χειρότερες εκφάνσεις του Γκορτσισμού και Μαυρογιαλουρισμού, υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου να εφεύρουν τρόπους να παραπλανήσουν (προσπαθώντας να πείσουν) τους ψηφοφόρους, πλασάροντας ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που πραγματικά διαθέτουν. Θαρρούν πως οι δημότες είναι αφελείς και ευκολόπιστοι και μπορούν να παρασυρθούν σε όποια μπαρούφα τους προτείνουν οι επικοινωνιολόγοι τους.


Έτσι είδαμε την καμπάνια συλλογής τροφίμων για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας που "διαφήμισε" στην προπαγανδιστική φυλλάδα του αλλά και στο (πρόσφατα ανακαλυφθέν) διαδίκτυο ο κ. Μαυρομάτης. Αυτόν που δεν γνωρίζουμε να στάθηκε δίπλα σε καμιά προσπάθεια των κινηματικών συλλογικοτήτων αλληλεγγύης της περιοχής, αυτόν που δεν γνωρίζουμε να προσέφερε βοήθεια σε κανέναν (πλην ενδεχομένως σε όσους σχετιζόταν με  ψηφοθηρία), αυτόν που δεν τον είδαμε να βρίσκεται κοντά σε όσους έχουν κόψει το ρεύμα, αυτόν που δεν το είδαμε να στέκεται δίπλα στα κινήματα διαμαρτυρίας ούτε με μια ανακοίνωση, αυτόν που μιλάει γενικά και αόριστα για κρίση και αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, να αποδώσει τις ευθύνες στο σάπιο πολιτικό σύστημα από το οποίο και ο ίδιος στηρίζεται και στηρίζει.
Και είδαμε να προβάλλει (με αφορμή τα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων του),  τον ανιδιοτελή εθελοντισμό και αλληλεγγύη του, με μια φωτογραφία από μερικές σακούλες τροφίμων, που συνέλεξαν οι υποψήφιοι και ψηφοφόροι του.


Ο έτερος Καπαδόκης κ. Τσαμασλής, "έπιασε" την απέναντι γωνία της υποκρισίας, επιχειρώντας να παίξει κυρίως στον τομέα του εθελοντισμού. Αφού φρόντισε να το διαφημίσει δεόντως μέσω του (πρόσφατα ανακαλυφθέντος και απ' αυτόν) διαδικτύου, εξέδραμε σήμερα να μαζέψει τα χορταράκια από το πάρκο στην Ανθέων και Φιλίππου (Περαία). Ναι αυτό που μέσω ΕΣΠΑ κόστισε  μόλις 2.805.000 € και δυστυχώς ο Δήμος (με διοίκηση απαρτιζόμενη από στελέχη που "μάζεψε" στον συνδυασμό του) είναι ανίκανος να διατηρήσει καθαρό. Και μας μοστράρησε τον εθελοντικό "ακτιβισμό" του (παρέα με υποψηφίους συμβούλους του και ίσως κάποιους απελπισμένους ψηφοφόρους), με δελτίο τύπου και φωτογραφίες όπου διαπιστώσαμε ότι αν και με σακάκια και πουκαμισάκια κατάφεραν και συγκέντρωσαν 5 σακούλες χορταράκια.......

Τι να πούμε;
Μπράβο άξιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Θερμαϊκού !! Μας συγκινήσατε !!!! Αποτελείτε λαμπρό παράδειγμα για τη νέα γενιά και των δημότες ..... εν γένει !!!! 
ΕΥΓΕ !!!   ΕΥΓΕ !!!  ΕΥΓΕ !!!

Συμπλρωματικές φωτο, μετά τον καθαρισμό του πάρκου, όπως τις ανέβασε στο fb o Giorgos Zikas
Που είναι το ψαράκι; οεο

Που είναι το παγκάκι; οεο

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.