Λίγο πριν την ανακοίνωση της σταυρών των υποψηφίων και αρκετά πριν επιχειρήσουμε  πολιτική εκτίμηση του αποτελέσματος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών για τον Δήμο Θερμαϊκού, ας δούμε σε ποιες εκλογικές περιφέρειες είχαν τα υψηλότερα ποσοστά τους οι συνδυασμοί στον Θερμαϊκό.
Ποσοστά "δικτατορικά" (σύμφωνα με την έκταση  ψήφων) συγκέντρωσε ο συνδυασμός του Γιάννη Μαυρομάτη στη Μηχανιώνα. Με 66,49% αναδεικνύεται ως το κάστρο του και εκεί βασίστηκε και η επικράτησή του στον πρώτο γύρο των εκλογών. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι και στις τρεις εκλογικές περιφέρειες κατέκτησε την προτίμηση των ψηφοφόρων (Επανομή με 37,31 και Θερμαϊκό με 40,72 %)
Ο συνδυασμός του Γιώργου Τσαμασλή σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό του (36,71 %) στην Επανομή. Όπως στην Επανομή είχε τα καλύτερα αποτελέσματά του και το ψηφοδέλτιο της Συμπολιτείας με ποσοστό 23,45 %, σύμφωνα δε με αυτό το αποτέλεσμα πιθανολογούμε πως οι εκλεγέντες της Συμπολιτείας θα είναι οι Σπύρος Κουζινόπουλος, Παναγιώτης Ερμείδης και Γιάννης Τσακμάκας (χωρίς να έχουμε εικόνα ακόμη από την καταμέτρηση ψήφων).
Η Λαϊκή Συσπείρωση συνέλεξε τις περισσότερες ψήφους της στην εκλογική περιφέρεια του Θερμαϊκού με 6,26%.
Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τις επιδόσεις των συνδυασμών ανά εκλογική περιφέρεια:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.