Μαθαίνουμε πως κάποιοι από τους εκλεγέντες στις πρώτες θέσεις σκοπεύουν να αφήσουν μούσι και να φορούν μόνιμα  καπέλο και μαύρα γυαλιά, προκειμένου να μην τους αναγνωρίζουν οι συνυποψήφιοί τους, επειδή θεωρούν πως τους πούλησαν στο αλισβερίσι των ζευγαριών στην σταυροδοσία. Πήραν από δέκα και έδωσαν στον εαυτό τους.
Άλλοι για τον ίδιο ή παρόμοιους λόγους αρκούνται στα  διφορούμενα ποσταρίσματα στο fb με τα οποία βγάζουν τον πόνο τους. 
Το αστείο είναι πως κατάλαβαν οι παρεπιδημούντες στο φβ αλλά και στην πιάτσα γενικώς πως κάποιοι είναι μόνιμα αναξιόπιστοι.
Το σοβαρό είναι πως αξιόλογα στελέχη μείναν έξω λόγω πολιτικής απατεωνίας  κάποιων "εθισμένων" πολιτικάντηδων της πλάκας.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.