Είναι άμεση ανάγκη, με δεδομένη την αδράνεια από πλευράς διοίκησης Θερμαϊκού, να υπάρξει εθελοντική προσφορά από δημότες ώστε να φέρουν σε πέρας το δημοψήφισμα ενάντια στο ξεπούλημα της ΕΥΑΘ.
Αν αδιαφορήσουμε αυτό θα συντελέσει στην παραχώρηση ενός κοινωνικού αγαθού στα χέρια  των επιχειρηματιών (ξένων και ντόπιων) με άμεσες συνέπειες στην τιμή αλλά και στην ποιότητά του.
Η Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στην διεύθυνση ή πιο κάτω στην ανάρτηση:
https://docs.google.com/forms/d/1GLeGD5pnyFOGArDQfIazU34j0GTb4oQGkej8lOJ08cw/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Πέρα από την παραπάνω ενέργεια θα πραγματοποιηθεί μια συγκέντρωση των εθελοντών την προσεχή εβδομάδα ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.