Σοβαρές αναταράξεις, σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στην παράταξη Μαυρομάτη, μετά την μεγαλοπρεπή γκάφα του πρώην δημάρχου Μηχανιώνας ο οποίος, για να χαϊδεύσει τα αυτιά των Επανομιτών, εξήγγειλε σοβαρά-σοβαρά ότι θα μεταφέρει την έδρα του δήμου Θερμαϊκού από την Περαία στην Επανομή. Μόλις το ανακοίνωσε αυτό, υπήρξε έντονη αντίδραση από μεγάλο αριθμό υποψηφίων του συνδυασμού «Θερμαϊκός Νέα Πορεία», προερχόμενων κυρίως από την δημοτική ενότητα Θερμαϊκού, που απείλησαν ακόμη και με αποχώρηση από το συνδυασμό του κ.Μαυρομάτη, αν δεν πάρει πίσω την απίστευτη εξαγγελία του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρονταν στην ομιλία Μαυρομάτη, αλλά και στο σχετικό δελτίο τύπου που διένειμε η παράταξή του: «Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν σήμερα το βράδυ οι κάτοικοι της Επανομής την δέσμευση του Γιάννη Μαυρομάτη, πως εφόσον εκλεγεί δήμαρχος η πρώτη του απόφαση θα αφορά τον ορισμό της Επανομής, ως μητροπολιτικής έδρας του δήμου».

Μόλις έγινε γνωστή η ανακοίνωση αυτή, ξεσηκώθηκαν οι περισσότεροι από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του κ.Μαυρομάτη, κάποιοι εκ των οποίων απείλησαν ότι θα εκδήλωναν την ανοιχτή διαφοροποίησή τους. Κατόπιν των αντιδράσεων αυτών, που άρχισαν να προσλαμβάνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις τις μεταμεσονύκτιες ώρες, αναγκάστηκε ο πρώην δήμαρχος να πάρει πίσω τη δήλωση περί «Μητροπολιτικής έδρας» και να προβεί το πρωί της Παρασκευής σε νέα διορθωτική δήλωση ότι δεν εννοούσε μεταφορά της έδρας του δήμου στην Επανομή, αλλά την ανακήρυξή της ως… «ιστορικής έδρας του δήμου Θερμαϊκού».

Μεταξύ των όσων αντέδρασαν έντονα, φέρεται να είναι και παλιό αυτοδιοικητικό στέλεχος που στηρίζει, με τη συμμετοχή συγγενούς του, την παράταξη Μαυρομάτη, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που προηγουμένως ανήκαν στην απερχόμενη διοίκηση Αλεξανδρή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας μετά τη θύελλα που προέκυψε από την ομιλία του, αντί να ζητήσει συγνώμη για την φοβερή αναστάτωση την οποία προκάλεσαν οι δηλώσεις του, κατά τη γνώριμη τακτική του, επιχείρησε να ρίξει την ευθύνη στους… πολιτικούς του αντιπάλους, κάνοντας προκλητικά λόγο για … «επαγγελματίες λασπολόγους που αποδεικνύουν ότι δεν διαθέτουν ίχνος ευαισθησίας για τον τόπο μας και την πλούσια ιστορία του»!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μαύρο μάτι αποκτήσαμε και πάλι με τα καμώματα του μαυρομάτη.
    Την είπες την κοτσάνα σου άνθρωπέ μου για την μεταφορά της έδρας ή όχι;
    Εάν δεν την είπες βγες και διάψευσέ το.
    Εάν σου ξέφυγε ζήτα συγνώμη και εάν ήθελες και την είπες, φρόντισε τουλάχιστον να μας διευκρινίσεις αν την τρέλα που κουβαλάς θα την πάρεις μαζί σου στην Επανομή όταν γίνεις δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.