100 Χρόνια Συμπληρώνονται από τη γέννηση του Αλέκου Σακελλάριου και ο αξιολάτρευτος ηθοποιός κ. Γιάννης Μαλλούχος εις μνήμη του ανεβάζει το θεατρικό έργο: « Ο θάνατος σου, η ζωή μου».
Όπως δήλωσε ο ίδιος ο ηθοποιός στην συνέντευξη που μας έδωσε για το e-charity, μας είπε τα εξής: «Αφουγκραζόμενοι τις δυσκολίες που περνάμε και τη πιθανή μετάλλαξη όλων μας σε “κοράκια” που θα «τρώει ο ένας τις σάρκες του άλλου» για να επιβιώσει, τολμάμε να παρουσιάσουμε την κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο θάνατός σου, η ζωή μου!».
Είναι κωμωδία! Έχει όμως βαθιά νοήματα που αν και γραμμένη το 1956, αντανακλούν στο σήμερα! Δείχνει τη δύναμη του Ανθρώπου που μπορεί να πει όχι στις σειρήνες των καιρών. Που μπορεί να αντέξει και να μην παραδώσει τα «όπλα» του: τον Πολιτισμό του, την Παιδεία του, την Κουλτούρα του, τις Αξίες και τα Πιστεύω του!»


Συντελεστές
Θεατρική Διδασκαλία – Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαλούχος
Ηθοποιοί: Φώτης Χατζόπουλος, Αλμπέρτο Σέβη, Μαρία Ηλιάδου, Κώστας Κυριαζής, Ανδρέας Κοροβέσης, Κατερίνα Σκουνάκη, Μάκης Ναϊσιδης, Ευδοξία Ορμανίδου, Βάσω Δήμογλου, Ανδρέας Ρεβανογλου, Θανάσης Τσαντάλης, Μαρία Ιαωννίδου, Ευρώπη Μπότσογλου
Σκηνικά: Ανδρέας Κοροβέσης, Αλμπέρτο Σέβη
Μουσική επένδυση: Ντάνιελ Σέβη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Ιωαννίδου

* Είσοδος Ελεύθερη


https://www.facebook.com/events/311895478964991/?notif_t=plan_user_invited
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.