Η χορηγία είναι ένας σημαντικός κοινωνικός και πολιτιστικός θεσμός που γεννήθηκε και άνθισε στην αρχαία Ελλάδα.Πολύ αργότερα στο δυτικό κόσμο αναπτύχθηκε το ανταποδοτικό sponsoring (παροχή χρημάτων με αντάλλαγμα την αυτοπροβολή του χρηματοδότη).η έννοια του ανταλλάγματος υπάρχει σχεδόν πάντοτε πίσω από κάθε χορηγική πράξη,είτε δηλώνεται συγκαλυμμένα είτε ευθαρσώς.Από τη μία πλευρά ο χορηγούμενος με την οικονομική χρηματοδότηση επιτυγχάνει πιο εύκολα τους στόχους του, από την άλλη ο χορηγός, εξασφαλίζει την προβολή του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πέρα από το πόσο αναγκαία ήταν για τον πληθυσμό των Μουδανιών η αποπεράτωση του καμπαναριού, θέτω ένα ακόμα ερώτημα για προβληματισμό...θα πρέπει να γίνονται αποδεκτές χρηματικές προσφορές από εταιρείες που η δραστηριότητά τους αποδεδειγμένα είναι καταστροφική για τεράστιες εκτάσεις γης, χλωρίδας, πανίδας και ανθρώπινου πληθυσμού??

Propontida NoGold 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.