Του Γ.Γ.

Όταν πριν μερικές μέρες διάβαζα στην επίσημη ιστοσελίδα του Σύριζα όλη την τοποθέτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον ΣΕΒ και στους εκπροσώπους των ντόπιων καπιταλιστών, είχα κάνει μια ανάρτηση που την τιτλοφορούσα. «Ο Τσίπρας, ο ΣΕΒ και οι "δύσκολοι καιροί"».

Διαβάζοντας όμως σήμερα σε Κυριακάτικη φυλλάδα το σχετικό ρεπορτάζ – το υπογράφει ο Παναγιώτης Μπουσμπουρέλης στο «Πρώτο Θέμα»- μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι εκτός από τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε έχουν έρθει και τα ύστερα του κόσμου, που θα έλεγε και ο Ν. Καζαντάκης.

Αντε τώρα να συνειδητοποιήσεις ότι «Ο ΣΕΒ της νέας εποχής θα καταστεί ο μαχητικός και προοδευτικός φορέας που θα πιέσει για έξοδο από την κρίση» και ότι η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στους εκπροσώπους των βιομηχάνων ενθουσίασε τους εκπροσώπους της ντόπιας πλουτοκρατίας αφού«εντυπωσίασε με την στόχευση μείωσης του ενεργειακού κόστους, τη ρευστότητα και την ανταγωνιστικότητα».

Εχει η Ελλάδα «αριστερό» ηγέτη όχι «παίξε – γέλασε»

πηγή 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.