ΣΗΜΕΡΑ στο αίθριο του Βασιλικό Θέατρο/ Vassiliko Theatro (Royal Theatre) τo ΚΘΒΕ παρουσιάζει το Up Ola. Μία παράσταση όπου όλοι και όλα… παίζουν. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο French Keys Μουσικές διαδρομές σε όλα τα μέρη του κόσμου με την μοναδική Εύη Σιαμαντά και ΣABBATO πέφτει η αυλαία για την φετινή σαιζόν με την εξαιρετική Γεωργία Βεληβασάκη γιορτάζοντας την ημέρα της μουσικής μοιράζοντας χαμόγελα για "καλό καλοκαίρι". 

ΚΥΡΙΑΚΗ είναι must να απολαύσουμε το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης στην αναπλασμένη νεα παραλια θεσσαλονικης

ΔΕΥΤΕΡΑ στον πανέμορφο χώρο Βίλα Καπαντζή θα παρουσιαστεί η "Αισθηματική Ηλικία" του Δ. Μαραμή - Θ.Βουτσικάκη τιμώντας ταυτόχρονα τον σπουδαίο ποιητή Νίκο-Αλέξη Ασλάνογλου.20:30 Ωρα προσέλευσης. 

ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΦΙΞ in art η Skull of Yorick Productions παρουσιάζει τις δύο μονόπρακτες όπερες από την μεγαλειώδη τριλογία "ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ" (Il Trittico) του Giaccomo Puccini. Τα έργα ανεβαίνουν επί τη ευκαιρία της επετείου των 90 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου συνθέτη από το Opera Studio Skull of Yorick Productions σε συνεργασία με καταξιωμένους σολίστες και σε συνεπαραγωγή με το ΦΙΞ in art και το Burlesque στη Θεσσαλονίκη. Θεσσαλονικείς καλή διασκέδαση όπου και αν βρίσκεστε....

Ada Tsesmeli
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.