Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά την απολογία του την Πέμπτη στον ειδικό ανακριτή Ιωσήφ Τσαλαγανίδη.
Ομόφωνα οι εισαγγελικοί λειτουργοί επέβαλαν στον κ. Παπακωνσταντίνου τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου απολογήθηκε για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» και αντιμετωπίζει δύο αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και ένα σε βαθμό πλημμελήματος.
Ο πρώην υπουργός αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ενώ σειρά να απολογηθούν παίρνουν τώρα οι συγγενείς του, τα ονόματα των οποίων είχαν διαγραφεί από την αρχική λίστα.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.