Μέσα στα πλαίσια της ανάδειξης του Δήμου Θερμαϊκού - ενός Δήμου με χιλιόμετρα αμμώδους παραλίας, γαλάζιες σημαίες, φυσικό πλούτο (περιοχές Natura), παραγωγή φρέσκου ψαριού- ως ο πιο κοντινός προορισμός για όλες τις κατηγορίες επισκεπτών – τουριστών η Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού διοργανώνει το επόμενο τριήμερο (13-15 Ιουνίου) μια γιορτή - 1rst FISH & SEA DAYS την ονόμασε - με θέμα το ψάρι και τα καθαρά νερά και ευελπιστεί ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Η παρακμή της παραπαίουσας Ρώμης σε όλο της το μεγαλείο, θέαμα δίχως άρτο αφού ο άρτος πρέπει να πληρωθεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Αρκεί να μην χαλάσει η ψυχολογία μας, βέβαια, για τα υπόλοιπα και τους υπόλοιπους ποιος νοιάζεται, ας πρόσεχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.