Επειδή το ΤΑΙΠΕΔ θέλει τα πάντα, νερό, ουρανό και θάλασσα, θέλει και Νέα Παραλία, θέλει και τον αέρα που αναπνέουμε για να σώσει εμάς, τη χώρα και τον κόσμο ολόκληρο, το Κόκκινο ετοιμάζει ευχαριστήριο πάρτι που θα τα’ χει όλα, ακόμα και ιδιωτικοποιημένα σύννεφα.
 
Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, στο Πάρκο των Γλυπτών, στις 8.00μμ, δίνουμε καλοκαιρινό ραντεβού με το ταμείο… αξιοποίησης της ζωής των άλλων για να του εξηγήσουμε πως ιδιωτικοποιείται το όνειρο, με κέφι, μπρίο και χορό. Το πάρτι θα ανοίξει ο Κώστας Αρβανίτης με μια συζήτηση για τα ΜΜΕ και το Κόκκινο απέναντι… Στη συνέχεια το λόγο έχει η μουσική ταϊπεδευόμενη από το Μάνο Τζανακάκη, τον Κωστή Ζαφειράκη και την Ελένη Κουρτίδου. Προσοχή, το ένδυμα πρέπει να είναι επίσημο.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.