Ντοκουμέντο - σοκ που βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της ηγεσίας και των βουλευτών τηςΧρυσής Αυγής φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Έθνος της Κυριακής. Πρόκειται για ηχητικό απόσπασμα από μία ακόμη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ τουΓιάννη Λαγού και στελέχους της Χ.Α. Πειραιά.

Σύμφωνα με προδημοσίευση στην ιστοσελίδα του Έθνους, ομολογούν μέχρι και βιασμό κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη που συγκαλύφτηκε, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και κατά του "κονφερανσιέ Κασιδιάρη" και του "μ...κα Παππά.

Σε απόσπασμα ενός λεπτού που δημοσιεύει το site, ο Λαγός αναφέρει πως "αηδίασε" και "σιχάθηκε τη ζωή του". "Τί λαμόγια είναι αυτά που έχουμε μέσα;" ακούγεται να λέει.

"Ρε φίλε να σου πω κάτι; Μπορεί να ήμασταν με δύο δραχμές στην τσέπη πριν πέντε χρόνια, αλλά τουλάχιστον κοιμόμασταν ήρεμοι, είχαμε την αξιοπρέπειά μας" λέει ο ένας και ο άλλος απαντά ότι "τρελάθηκαν όλοι".

"Δώσε τους κάμερα, δώσε τους μικρόφωνο και να τρέχουν όλοι" αναφέρεται στην κουβέντα.

"Καλαμοιππείς" συμφωνούν στο τέλος.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.