Υπάρχουν επαναστατικές κινήσεις (αλληλεγγύης, αυτάρκειας, μηνύσεων, ενημέρωσης κλπ) που τις οργανώνουν μεμονωμένα άτομα, απλοί πολίτες (όχι συλλογικότητες, όχι συνδικαλιστές, όχι κόμματα), στις οποίες πάντα θα παραβρεθεί ένας συριζαίος, κι αν δεν καταφέρει να τις καπελώσει (να τις κάνει του σύριζα) τις σαμποτάρει/σταματά! Κανονικά, εφόσον και ο συριζα είναι ενάντια στους προδότες και παλεύει για όσα παλεύουν και οι ανένταχτοι, θα έπρεπε να τάσσεται υπέρ/υποστηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Γιατί κάνει ακριβώς το αντίθετο; Μα για να μην μαζεύεται κάπου αλλού ο κόσμος!!
Η εξουσία τα κάνει αυτά! Όποιος ορέγεται την εξουσία παύει να ενδιαφέρεται για το γενικό καλό και τον νοιάζει μόνο η πάρτη του. Δεν αποσκοπεί στο να γίνουν ισχυροί, άξιοι οι πολίτες γιατί τότε ποιους θα έχει από κάτω του να εξουσιάζει;
Εξουσία από τούδε και στο εξής σε κανέναν δεν θα δίνεται.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Πολύ σωστά. Να μην δίνεται η εξουσία σε κανέναν. Η μοναδική περίπτωση για να μάθουν να κυβερνούν και όχι να εξουσιάζουν, είναι να νοιώθουν το χνώτο του λαού στον (βρωμο)σβέρκο τους. Τον άμεσο έλεγχο, την επίπληξη, την άμεση περιφρόνηση, κατακραυγή και απαξίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.