Δύο επαγγελματίες οπλίτες Πεζικού και ένας οπλίτης θητείας, έχασαν τη ζωή τους στις 13:30 το μεσημέρι της Τρίτης, στο πεδίο βολής του Ελληνικού Στρατού, στις Γλαφυρές Μαγνησίας, όταν κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων βολών βαρέων όπλων Πεζικού, με όλμους 81 χιλ, διερράγη ο σωλήνας όλμου, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
 Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 30χρονος υπολοχαγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Πηγές του νοσοκομείου ανέφεραν ότι ο αξιωματικός είναι εκτός κινδύνου, με τραύμα στο κοιλιακό τοίχωμα εξωτερικά. Ο υπολοχαγός υπεβλήθη σε εγχείρηση, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι έφερε επιφανειακό τραύμα στους μυς της κοιλιακής χώρας από θραύσμα.

Ο Σύνδεσμος Στρατιωτικών   & Σωμάτων Ασφαλείας  Δήμου Θερμαϊκού  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ  εκφράζει τα πιο θερμά  συλλυπητήρια στις οικογένειες των  αδικοχαμένων συναδέλφων μας  και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους  σκεπάσει.
Δυστυχώς έφυγαν από την ζωή  στο βωμό του καθήκοντος  τρεις  νέοι  συνάδελφοι μας  ο  Λοχίας (ΠΖ) Γεώργιος Ορφανίδης 33 ετών,  ο  ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Αναστάσιος Μεζαλας 34 ετών και ο Δεκανέα .(ΠΝ) Φώτης Ανδρικόπουλος 19 ετών .
Ο θάνατος τους  ας είναι το τελευταίο κρούσμα  στις Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας ..

  Στην οικογένεια του υπολοχαγού (ΠΖ) Κ.Β. 30 ετών για τον βαρύ τραυματισμό του  ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Η Ελλάδα ολόκληρη πενθεί για την τραγική απώλεια. Ευχόμαστε να είναι αυτή η τελευταία στο βωμό του καθήκοντος. 
                                                                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ,Σ,
                                                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                                                                                          
                                                                                             Βασίλειος Διαμαντίδης
                                                                                                    Σμχος(Ο) ε.α 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.