H Θεατρική Ομάδα Μηχανιώνας του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού παρουσιάζει το έργο του Georges Feydeau «ΚΟΥΚΟΥ» σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη με ελεύθερη είσοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη πρώτη παράσταση έγινε στη Μηχανιώνα τον Απρίλιο του 2014 και οι παραστάσεις συνεχίστηκαν στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Οι παραστάσεις έχουν ως εξής:

Τρίτη 7 Οκτωβρίου, 7.30 μ.μ., Δημοτικό Θέατρο Επανομής

Τρίτη 14 Οκτωβρίου, 7.30 μ.μ., Θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 Περαία

Σάββατο 18 και Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 7.30 μ.μ. Θέατρο 1ου Γυμνάσιου Μηχανιώνας

Παίζουν: Δέσποινα Καραγιάννη, Γιώργος Βαβούρας, Σταύρος Καλόστος, Μέλλω Νταβράνη, Χρήστος Δελτσίδης, Βιργινία Καλλιοντζή, Ειρήνη Αδαμάκου, Χρήστος Καπράλος, Ευαγγελία Μανιάτη, Φώτης Καψάλας, Νίκη Σακκά, Παναγιώτα Παπαφλωράτου, Βασιλική Παπασπύρου.

Σκηνοθεσία: Τζένη Ζαπτιέ


Προαιρετικά, οι θεατές μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα και φάρμακα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θερμαϊκού.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.