Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για τη μαθητική νεολαία (άλλωστε η νεολαία είναι που που συντηρεί την όποια αισιοδοξία μας στην μίζερη εποχή που περνάμε ...) του τόπου μας που μας φέρνει τη μια διάκριση μετά την άλλη.
Το Μαθητικό φεστιβάλ Ρομποτικής αποτελεί μία πρωτοβουλία του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τη συνεργασία της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης, της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, της ΔΕΠΠΣ, του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και πολλών πανεπιστημιακών φορέων και διεξάγεται για πρώτη φορά. Κύριοι παιδαγωγικοί στόχοι της διοργάνωσης είναι η ενθάρρυνση των μαθητών στην ενασχόληση με την κατασκευή και τον προγραμματισμό αυτοσχέδιων ρομποτικών κατασκευών, στην ομαδική εργασία, στην ανάληψη πρωτοβουλιών, την καινοτομία και την ευρεσιτεχνία.

Στο 1ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ρομποτικής που διοργανώθηκε στις 14/12/2014 από το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, οι μαθητές Χατζηδημητριάδης Ανέστης, Τσιάμπα Κώνσταντίνα, Τσίλιος Χρήστος και Τσιγάνης Ευθύμιος κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη δημιουργία τους. Οι μαθητές με την βοήθεια και συμπαράσταση του καθηγητή τους Νότιου Νεκτάριου συμμετείχαν με μια κατασκευή πλήρους και οικολογικής διαχείρισης ενός θερμοκηπίου, το GREENHOUSE ARDUINO.



Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Σύλλογος Καθηγητών στους διακριθέντες μαθητές

Θέμα: « 1ο Φεστιβαλ Μαθητικής Ρομποτικής».

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές της Β’ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Θερμαϊκού, Χατζηδημητριάδη Ανέστη, Τσιάμπα Κών/να, Τσίλιο Χρήστο, Τσιγάνη Ευθυμίο και στον καθηγητή τους Νότιο Νεκτάριο, που πρώτευσαν στο 1ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ρομποτικής που διοργανώθηκε στις 14/12/2014 από το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Οι μαθητές κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη δημιουργία τους GREENHOUSE ARDUINO, μια κατασκευή πλήρους και οικολογικής διαχείρισης ενός θερμοκηπίου.


            Ο Σύλλογος Καθηγητών


Αλλά όπως πληροφορούμαστε από ανάρτηση του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Επανομής έχουμε διακρίσεις και σε μαθητές του Γυμνασίου Επανομής.
Και το συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων:

Ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Επανομής, συγχαίρει τους μαθητές και καθηγητές που έλαβαν μέρος στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.
Στο Φεστιβάλ πήραν μέρος 2 ομάδες από το Γυμνάσιο μας οι οποίες κατέλαβαν την 2η και 4η θέση αντίστοιχα στο Αγωνιστικό Μέρος και την 1η θέση από όλα τα Γυμνάσια στο Εκθεσιακό Μέρος.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!!!!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.