Άθλια παραμένει (επιδεινούμενη μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις) η κατάσταση του οδοστρώματος όλων των δρόμων στον δήμο Θερμαϊκού.
Η αντιδημαρχία καθημερινότητας αντάμα με την αντιδημαρχία τεχνικών υπηρεσιών προφανώς περί άλλων τυρβάζουν, διαχειριζόμενοι την μιζέρια και την εσωπαραταξιακή αντιπαλότητα για το ποιος θα πρέπει να έχει στην πλήρη κυριότητά του το μαύρο πεζώ κουρσάκι του δήμου (πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως κατοικοεδρεύει όπου και η αντιδήμαρχος Πασχαλίδου Πάτυ. Μάλιστα μάχες δίδονται για το ποιος θα το οικειοποιηθεί καλύτερα με τον δήμαρχο να το παίζει ειρηνοποιός καθησυχάζοντας τους "επαναστατημένους" του Θερμαϊκού πως θα λάβουν αντίστοιχα κι εκείνοι από τα 3 αυτοκίνητα που θα δωρίσει τράπεζα στον δήμο τις προσεχείς ημέρες.



Κλείνει η παρένθεση ... λέγαμε για τους δρόμους που έχουν γίνει σαν ελβετικά τρυπητά τυριά. Πρέπει να οδηγείς μόνιμα ψαροκόκκαλο για να καταφέρεις να τις αποφύγεις. Ίσως να προτείναμε να έβγαινε ημερήσιο δελτίο τύπου (σ' αυτά είναι μανούλες εκεί στη διοίκηση του δήμου) με πλήρεις συντεταγμένες της κάθε μιας αλλά και την επίδοση βραβείων σε όσους οδηγούς δεν έχουν υποστεί ζημιές τα αυτοκίνητά τους (για δίκυκλα δεν φτάνει η φαντασία μας ... ).
Μια λακούβα που μπορεί άνετα να καταπιεί ένα σμαρτάκι βρίσκεται στην Ξενίου Διός λίγο πιο κάτω από την Ησιόδου (την τίμησα δεόντως ένα βράδι, το λάστιχο που χάθηκε μέσα αλλάχτηκε την επόμενη).
Μια τεράστια παγίδα είναι απέναντι από τη βίλα Κίζα λίγο πριν το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας. Άπειρες οι βλάβες που έχει προκαλέσει σε αυτοκίνητα φίλων, όπως μου έχουν εξομολογηθεί, τους παραπέμπω για αποζημιώσεις στις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας.

Παραμένει εδώ και ένα κοντά χρόνο η γκρεμισμένη κολώνα φωτισμού κοντά στο κάμπινγκ και ακόμα να αντικατασταθεί η παραδιπλανή της που έχει κλαπεί.


Και κάτι με εικαστικό ενδιαφέρον. Σουρεαλιστική παρέμβαση έκαναν τα συνεργεία  της ΔΕΗ σε στηρικτικό στύλο που σάπισε. Αντικατέστησαν με αντιρίδα συρματόσκοινο και άφησαν να αιωρείται το κομμάτι της σαπισμένης στην θέση του. Άξιοι εικαστικά οι Δεητζήδες, ίσως να αναμένουν βράβευση....

Προς την αντιδημαρχία της κακής καθημερινότητας: Συνεχίζει να παραμένει μόνο το ντουί στον δημοτικό στύλο φωτισμού επί της Δημοκρατίας και Φιλοθέης στον οικισμό Πεύκων που αφαιρέθηκε από το συνεργείο του Δήμου (με εντολή Φεστερίδη και εκτελεστή τον Καζάνα). Δεν κάνετε χάρη σε κανέναν  ρε με τις αλλαγές στις καμμένες λάμπες - Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. Πόσο μάλλον όταν δεν προχωράτε στην αντικατάστασή τους  αλλά τις αφαιρείτε ...  ΕΥΓΕ !!!!

Και μια φωτο δώρο για το σκουπιδαριό που παραμένει σε πολλές περιοχές του δήμου, παρά τα ιδιωτικά συνεργεία καθαρισμού που κληρονόμησε ο δήμαρχος από τον προκάτοχό του.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Θερμαϊκιώτες και Θερμαϊκιώτισσες !!!


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. και γιατί δεν χρησιμοποιεί ο καθένας τους το δικό του αμάξι; εθελοντές στο σώσιμο του δήμου δεν δήλωναν πριν τις εκλογές; ας το δώσουν σε κανέναν εργαζόμενο που τον ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να διαθέτει το δικό του για τις δουλειές τους. και για όσους δεν το κατάλαβαν, οι εργαζόμενοι δουλεύουν για να πληρώνονται και να ζουν. οι διοικούντες προσφέρθηκαν οικειοθελώς να βοηθήσουν! ας βάλουν και το χέρι στην τσέπη. τζαμπα μάγκες με τα χρήματα των υπαλληλων θα γίνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τομαυρο ρενο μεγκαν ειναι ολο το εικοστετραορο και τα σαβατοκυργιακα στο σπιτι της πασχαλιδου και στο κοσμος για καφε μετα τις τεσερις για προσοπικη τις χρηση υπαρχουν και φωτογραφιες αυτο γινεται εδω και δυομιση μηνες και μης πληρωνουμε για να γεμιζη βεζινη αυτη και να βολταρη αισχος αλα ετσι εμαθε δεν ντρεπετε προκαλη το κανη και φανερα φανταζεστε τη θα γινεται με τα εργα στην τεχνικη υπηρεσια αισχος πασχαλιδου ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.