"Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ" (1993, 76')
των Tim Burton/Henry Selick


Μια αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη ταινία φαντασίας θα προβληθεί το  Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 από τις 11:00 έως τις 12:30 στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θερμαϊκού στη Νέα Μηχανιώνα (εντός Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης).
Μπορούν να την παρακολουθήσουν παιδιά που πηγαίνουν Ε' και Στ' Δημοτικού (ζηλεύουμε ...).
Είναι με ελεύθερη είσοδο αρκεί να κάνουν  προεγγραφή (μέχρι 20 άτομα).
Εγγραφές ηλεκτρονικά στο http://goo.gl/forms/jWQAbJ7VBY

Η ταινία είναι γυρισμένη εξ' ολοκλήρου με την τεχνική stop-motion animation, σε σκηνοθεσία Henry Selick και παραγωγή του μεγάλου κινηματογραφικού παραμυθά Tim Burton, με την αριστουργηματική μουσική επένδυση του Danny Elfman!

H υπόθεση με λίγα λόγια: 
Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Τζακ Σκέλλινγκτον, βασιλιάς της Πόλης του Halloween ανακαλύπτει την Πόλη των Χριστουγέννων; Φυσικά μαγεύεται και αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος τη διοργάνωση των Χριστουγέννων!!
Το πρόβλημα είναι ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι νυχτερίδες, οι καλικάντζαροι και τα διάφορα τερατάκια του Halloween δυσκολεύονται λιγάκι να αντιληφθούν το νόημα των Χριστουγέννων...

Μετά την προβολή, η Βιβλιοθήκη θα κεράσει τους μικρούς της φίλους γλυκάκι και θα υπάρχει η δυνατότητα για δανεισμό βιβλίων, χριστουγεννιάτικων και μη!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.