Οι δικαστικοί επιμελητές θα πάρουν 900 ευρώ (!!!) για τις ώρες που θα σπαταλήσουν στις εκλογές. Μεροκαματάκι. Ο μαλάκας ο πολίτης για τις ώρες που θα καταναλώσει ως εφορευτική επιτροπή θα πάρει μια σκατούλα! Είναι ΚΑΙ υποχρεωμένος αλλά ΚΑΙ θα δουλέψει Κυριακάτικο αμισθί! (Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο τέλειος λόγος για να παραιτηθεί ο κληθέν της υποχρεώσεώς του: ή θα δουλέψουν εθελοντικά και οι επιμελητές ή θα πληρωθώ κι εγώ ή δεν παρίσταμαι.)
Το ζήτημα όμως δεν είναι το εμφανές, ότι δηλ. θα έπρεπε όλοι να δουλεύαμε εθελοντικά σε μία διαδικασία που αφορά όλους, υπάρχει και πιο βάθος το οποίο έχει να κάνει με την σαθρότητα του συστήματος κι αυτό είναι.. τα εξτραδάκια!!!
Μειώνουν τις απολαβές όλων των επαγγελμάτων -για τα μάτια του κόσμου-, αρχίζουν οι συνδικαλισταράδες να εκβιάζουν ότι θα σταματήσουν να τους στηρίζουν, μοιράζουν κάτω από το τραπέζι οι «αριστότεροι εξ υμών» διάφορα μπόνους σε κάθε συνομοταξία.
Εν τω μεταξύ δεν ενημερώνονται όλοι όσους κάθε εξτραδάκι αφορά, ενημερώνονται μόνο οι κολλητοί των προδοτών, συνδικαλιστών και σια.
Και τα χρήματα των πολιτών συνεχίζουν ακάθεκτα να γυρνούν από λαμόγιο σε λαμόγιο..


Η υπουργική απόφαση:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.