Ενημερωτική επίσκεψη στην Αγία Τριάδα πραγματοποίησε κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού διανέμοντας  έντυπο υλικό, μαζί με την υποψήφια βουλευτή κ. Λίτσα Αμμανατίδου χθες το απόγευμα.
Θερμή ήταν η υποδοχή των κατοίκων  που με ενθουσιώδη  λόγια και σχόλια έδειχναν ανοιχτά την αντίθεσή τους στην αδιέξοδη πολιτική που εφαρμόζεται ως σήμερα από τη δικομματική κυβέρνηση της υποταγής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αμμανατίδου εν μέσω  δύο Αγιοτριαδιτών Προέδρων 
των κκ. Τσαλίκη και Σιδηρόπουλο και του κ. Σίσκου

Χθες το πρωί άλλωστε άλλο κλιμάκιο συνόδευσε τον υποψήφιο της Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ δημοτικό σύμβουλο Θερμαϊκού και γιατρό ΕΣΥ κ. Θοδωρή Ζδούκο σε περιοδεία στο κέντρο της Μηχανιώνας. Και αυτή η επίσκεψη σημείωσε σημαντική επιτυχία αν κρίνουμε από τα μηνύματα φίλων που έφτασαν στον ακτιβιστή.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.