Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης κατά την άφιξη του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά σε προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στο Περιστέρι.
Φτάνοντας ο Αντώνης Σαμαράς έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, υπήρχαν πολλοί πολίτες που τον  αποδοκίμασαν- τόσο τον ίδιο όσο και τα στελέχη της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο. 
Μία γυναίκα, μόλις είδε τον Πρωθυπουργό άρχισε να φωνάζει : «Ηρθε στην πόλη της ανεργίας, δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή».
Την ίδια ώρα ένας άντρας μέσα από το πλήθος άρχισε να φωνάζει και με άγριες διαθέσεις, κινήθηκε προς το μέρος των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να τους επιτεθεί. Ο άντρας συνελήφθη, ενώ άντρες της προσωπικής φρουράς του Αντώνη Σαμαρά δημιούργησαν έναν κλοιό γύρω του και τον οδήγησαν στο δημαρχιακό μέγαρο.
Μιλώντας στην εκδήλωση στο δημαρχείο Περιστερίου ο κ. Αντ. Σαμαράς είπε: «Εφόσον η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα και θα βγει ακόμη και αν είναι αυτοδύναμη θα επιδιώξω συμμαχία με όλες τις φιλοευρωπαικές δυνάμεις. Απέναντί μου όμως έχω έναν αντίπαλο που πριν λίγες ημέρες έκανε έκκληση στο ΚΚΕ και στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ».
«Σέβομαι αυτά τα κόμματα ωστόσο δεν είναι φιλοευρωπαικά. Αφού όμως είδε ότι δεν έχει συμμαχίες το γύρισε το παραμύθι στην αυτοδυναμία που στην πραγματικότητα είναι αδυναμία. Αυτό το παραμύθι δεν το πιστεύει κανείς», επισήμανε ο κ. Σαμαράς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.