του Χρήστου Χριστοδούλου

Όποιος προσπαθεί να προκαλέσει φόβο στον άλλο για να επικρατήσει και να επιτύχει προσωπικό όφελος, είναι ανάξιος και λίγος και ο λόγος του δεν έχει, ως όφειλε, συνέπεια, λογική και επιχειρήματα!

Βαρέθηκα, τους βαρέθηκα όλους! Η βαρεμάρα είναι συνώνυμη της αδιαφορίας. Η αδιαφορία συνώνυμη του απολίτικου. όμως κάτι ξεχείλησε . Κάποιο σάπιο κερασάκι μπήκε στην τούρτα. Κάπου η κοινή λογική - ή όση απέμεινε τέλος πάντων-επαναστάτησε !

Χρόνια μας αντιμετωπίζουν τα κόμματα σαν εκπαιδευμένους σκύλους του τσίρκου! Μας μάθανε να κάνουμε κωλοτούμπες στον αέρα, να καθόμαστε στα δυό πόδια,να δίνουμε το χεράκι στον κύριο κι αφέντη μας...Μας δίδαξαν να ακολουθούμε κουνώντας την ουρά μας, χαρούμενοι όταν αρπάζαμε στον αέρα κάποιο άθλιο κόκκαλο! Οι σκύλοι δεν κάνουν ερωτήσεις, οι σκύλοι δεν διαφωνούν, οι σκύλοι δεν έχουν απορίες.Κι αν έχουν τις κρατάνε για τον εαυτό τους. Κουράστηκα να είμαι σκύλος, ίσως γιατί σέβομαι πολύ περισσότερο τους σκύλους απ τα κόμματα!Βαρέθηκα λοιπόν αλλά δεν φοβάμαι . Δεν θα με φοβήσει κανείς ακούτε? Και αν θέλω να ασελγήσει κάποιος πάνω μου ντε και καλά , θα τον επιλέξω ΕΓΩ δεν θα το κάνει αυθαίρετα και χωρίς την συγκατάθεσή μου και οπωσδήποτε δεν θα είναι αυτός, που ήδη με πόνεσε κατά την πράξη πολύ! Θέλω να είμαι ένας ελεύθερος , ατρόμητος σκύλος, που επιλέγει " τα της ζωής του"! ΓΑΒ!!!


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.