Κάλεσμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που έφυγαν από τη Νέα Δημοκρατία κάνει μέσω του twitter η Ντόρα Μπακογιάννη.

Χαρακτηριστικά έγραψε "Καλώ όσους έφυγαν να πάνε στην ΧΑ,να επιστρέψουν και να στηρίξουν υγιείς δυνάμεις για το θέμα του μεταναστευτικού".


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

5 comments:

  1. Κουίζ για νεοδημοκράτες βολεμένους, σαΐνια δηλαδή:
    Η ερώτησή μας :
    Τι σκέφτεται η μπακογιάννενα την στιγμή της χειραψίας με τον μιχαλολιάκο;
    1. Όσο μεγάλη υπόκλιση και να κάνεις μιχαλολιάκο, εμείς θα σας κλείσουμε φυλακή !
    2. Δεν μπορώ να κάνω την ίδια υπόκλιση, γιατί θα του δώσω καμιά κουτουλιά και οι φωτογράφοι περιμένουν !
    3. Μπορεί να γέρασα, αλλά το άσπρο περιδέραιό μου, μου κόβει τουλάχιστον 30 χρόνια !

    Τώρα, τι κερδίζει το ευρόν σαΐνι;

    Εκτός από τρείς καφέδες για να μείνει ξύπνιος στην προσεχή ομιλία της μητσοτάκαινας, κερδίζει επίσης και τζάμπα εισιτήριο για Β. Κορέα για να επισκεφθεί τους Έλληνες που πήγαν εκεί γιατί δεν τους άρεσε το καθεστώς εδώ ! ( Καθ΄υπόδειξιν της μπακογιάννενας πάντα….)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωλουνται καφετιερεs τοστιερεs φρυτεζεs χυτρεs τηλεφωνικο κεντρο σεσουαρ για το μαλλι ελαφρωs μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση ολα miezens και δονητηs αυτορυθμιζομενοs σε αριστη κατασταση για κυριεs με λεπτα γουστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερω Ντορα μου ποσοι πηγαν απο τη νδ στη χρυση αυγή, ξέρω όμως ποσοι πηγαν στη νδ απο την επεν. Αν ενδιαφερεσαι επι του θέματος οι κκ Γεωργιαδης, Βορίδης και Πλεύρης ειναι κατ εξοχήν αρμόδιοι να σε πληροφορήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντορα κοριτσι μου δεστο αλλιως. Πες ότι οι ψηφοφοροι που σας εφυγαν απλώς πήγαν στο διπλανο δωματιο και συντομα θα ξαναγυρισουν στο σαλονι της νδ. Ετσι κι αλλιώς τοσες δεκαετίες συγκατοικοι στο ιδιο σπιτι ειστε.
    ΥΓ. Πες τον άδωνι να μην έχει τετοια μούτρα όταν βγαινει στα κανάλια γιατί ο κόσμος θα νομίζει ότι του πηδηξαν τη γυναικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντορα αν ως υγιεις δυναμεις της ελλαδος εννοεις τον αδωνι και το βοριδη μαλλον εφαγες πολυ το βραδυ. Και να ξερεις διαφωνω καθετα με οσους χαρακτηριζουν ψυχακια το βοριδη επειδη κηνυγουσε με τσεκουρι τους αριστερους. Ψυχακιας είναι μονο οποιος κηνυγαει τους δεξιους, οποιος κηνυγαει τους αριστερους ειναι πατριώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.