Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.
Την ιδρυτική δήλωση υπογράφουν 252 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Φίλιππος ΠετσάλνικοςΝίκος ΠαπανδρέουΜιχάλης Καρχιμάκης και Μαριλένα Κοππά.
Η ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος παρουσιάζεται επίσημα σήμερα, στις 17.30, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, όπου αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στελέχη, το έμβλημα, αλλά και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος.
Σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.
«Σηκώθηκε το παραβάν. Όσοι φεύγουν ήταν αναμενόμενοι, είναι όσοι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Υπογραμμίζει ο Παπανδρέου ότι "δεν είναι διάσπαση αλλά λύτρωση"... Απο τα 120 εκ ευρώ χρέος του ΠΑΣΟΚ που συνδημιούργησε ο Γιωργάκης και η φαμίλια του. Τέτοια κουρέματα χρέους ξέρει να κάνει. Αφησε το χρεος στον κ. Βενιζέλο και έφυγε οπως έκανε και με τη χώρα ολόκληρη. Ποιος θα πληρώσει τα 120 εκ χρεος αν φύγουν όλοι και κλείσει το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε βενιζελικέ, είτε έμενε στο πασοκ το ζαβό είτε έφευγε, τα χρέη των κομμάτων δεν θα ξεπληρωθούν, γιατί απ΄ότι γνωρίζω φρόντισαν οι σαρσέμηδες να ψηφίσουν νόμο που απαλλάσσει τα κόμματα από χρέη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.