Λίγες μέρες πριν τις εκλογές του '15 η Ακαδημία Οίνου κι Αμπέλου, σε μια πολύ ζεστή και παρεΐστικη βραδιά, έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα για το νέο έτος, στη λέσχη της στην Επανομή.
Με την ενεργή συμμετοχή των μελών της αλλά και την παρουσία αρκετών φίλων της, ο πρόεδρός της Ακαδημίας, αφού ευχήθηκε και μετέδωσε το αίσθημα αισιοδοξίας του για την καινούργια χρονιά, έκοψε την πίτα. Το νόμισμα "έπεσε" στο ίδιο. Και ενώ το ανήγγειλε με χαρά εξηγώντας ότι ουσιαστικά ανήκει σε όλους, δεν έλειψε και η συνήθης "γκρίνια" της αντιπολίτευσης. Για την ιστορία να πούμε ότι η αντιπολίτευση οργάνωσε πριν λίγες μέρες την δική της κοπή βασιλόπιτας (φυσικά με όλους παρόντες, αφού είναι γνωστό το "παιχνίδι" των πειραγμάτων μεταξύ των Προεδρικών και των αντιπολιτευομένων μελών της λέσχης).


Παρών στη χθεσινή εκδήλωση και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης, τον οποίο ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Στύλος, μετά από απόφαση των μελών, αναγόρευσε σε επίτιμο μέλος.

Αμέσως μετά  συνοδεία καλού κρασιού ξεκίνησε η όμορφη τραγουδιστική βραδιά με την καθοδήγηση του  κ. Πασχάλη Μάνου, που μια γεύση μπορείτε να έχετε με το βίντεο που ακολουθεί.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ φίλοι της Ακαδημίας, να είστε γεροί, δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι !!!












Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.