«Τα παιδιά θέλουν γονείς όχι ψυχίατρο» και άλλα ποικίλα ανατρεπτικά μηνύματα στέλνει η σύζυγος του ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, Βίκη Σταμάτη, μέσα από τους τοίχους του Δρομοκαϊτειου Ψυχιατρείου.
Την είδηση την προσπερνά το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το πήρα από την iefimerida.
Εγώ, εκ φύσεως καχύποπτος, εκ πρώτης όψεως, μόλις αντίκρυσα τις 2 φωτογραφίες, αμέσως μονολόγησα "προπόνηση αποφυλάκισης μέσω του ψυχιατρείου κάνει πάλι" και δικαιολόγησα τον εαυτόν μου, στο ότι μια τέτοια ή παρόμοια ή ανάλογη δημοσιοποίηση της καταστάσεως της ασθενούς, απαγορεύεται ροπαλοειδώς δια κάθε κοινόν θνητόν προσβολέα προσωπικότητος....
ΕΔΩ ΟΜΩΣ, φαίνεται να μη συγκινείται κανείς, ούτε εισαγγελεύς, ούτε σύζυγος, ούτε τρελογιατροί πανεπιστημιακού επιπέδου, μήτε το λοιπό ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του τρελάδικου.
ΚΑΙ ΛΕΩ.... ΡΕ μπας και επιδιώκουν να προκαλέσουν άλλην τινά συγκίνηση του δημόσιου αισθήματος, ώστε οι δικηγόροι να πετύχουν τη πολυπόθητη λευτεριά της Βίκης που δεν ήξερε πούθε έπεφταν τριγύρω της βροχή τα ακατομμύρια????


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.