Μία νέα τραγωδία με πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκεται σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου.

Ιστιοφόρο που μετέφερε δεκάδες μετανάστες έπεσε στα βράχια, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να έχουν βρει το θάνατο τρία άτομα: ένας άνδρας, μία γυναίκα κι ένα παιδί.

Η προσάραξη του ιστιοφόρου σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας κάτω από άγνωστες συνθήκες και από εκείνη την ώρα είναι σε πλήρη εξέλιξη συντονισμένη επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού από ένα πλωτό, ένα ναυαγοσωστικό κι ένα ιδιωτικό σκάφος.

Λίγο πριν τις 12 μ.μ. ανασύρθηκαν από τη θαλάσσια περιοχή της προσάραξης οι τρεις σοροί προσφύγων, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για 150 ανθρώπους στη θάλασσα.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.