Φίλε Χρήστο
Νοιώθω την ανάγκη να δώσω συγχαρητήρια στον Δήμαρχο και στην υπηρεσία καθαρισμού του Δήμου Θερμαϊκού, για την άμεση αντίδρασή τους, ώστε να διευθετηθεί άμεσα το θέμα που δημοσιοποιήθηκε σχετικά με τους κάδους απορριμμάτων στους Ν Επιβάτες.
Για την αποτελεσματικότητα της αντίδρασης αυτής σου στέλνω τις καινούργιες φωτογραφίες και ο καθ' ένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Ο κάδος που είναι χωρίς τροχό και με σπασμένο τον μηχανισμό ανύψωσης του καπακιού παρέμεινε εκεί και εξακολουθεί να στηρίζεται στο πεζοδρόμιο, αλλά μεταφέρθηκε από την άλλη πλευρά, προφανώς για να μην φαίνεται ότι στηρίζεται πάλι στο πεζοδρόμιο.
Ο σπασμένος κάδος αντικαταστάθηκε με άλλον χωρίς καπάκι, προφανώς λόγω των φιλοζωικών αισθημάτων για να βρίσκουν τροφή τα αδέσποτα (γάτες και σκυλιά).
Το σημαντικότερο δε απ' όλα σχετικά με την καθαριότητα του χώρου είναι ότι ο σπασμένος κάδος δεν απομακρύνθηκε, αλλά γυρίσθηκε ανάποδα και παραμένει εκεί.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.