Ο Νότης Σφακιανάκης από την πίστα νυχτερινού μαγαζιού που τραγουδάει εξαπέλυσε επίθεση, μεταξύ άλλων, και στην Μελίνα Μερκούρη χαρακτηρίζοντάς την «θεά του κώλου».

«Πήγα στον Παρθενώνα και ήθελα να φουντάρω. Είναι μέγιστη ντροπή από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας, λέγεται Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα... η θεά του κώλου. Έχουν μέσα στο μνημείο το δικό μας γερανούς σκουριασμένους από το 1992 και παραπήγματα οι ξεδιάντροποι! Μιλάμε τώρα για ελεεινή φυλή, που μας κυβερνάει από το 1973 και μετά», είπε.

Αρχικά ο Νότης Σφακιανάκης επιτέθηκε στους συναδέλφους του Αντώνη Ρέμο και Παντελή Παντελίδη. «Είχαν έρθει τις προάλλες δύο τραγουδιστές και ξέρετε όλους τους τραγουδιστές τους ονομάζουν καλλιτέχνες, κατά λάθος, όμως, γιατί καλλιτέχνης δεν είναι ο τραγουδιστής. Υπάρχει και τραγουδιστής ο οποίος έχει κάνει και κομμάτι της πλάκας. Τώρα τα ίσα και όμοια όλοι μαζί στο ίδιο καφενείο... δεν είμαστε ίσα και όμοια. Τα πρωτότυπα και τα κακέκτυπα ένα και το αυτό δεν μπορεί να γίνει», είπε.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.