Υποψίες και ανησυχία εγείρουν δύο αναφορές του υπουργού Επικρατείας και δεξί χεριού του Πρωθυπουργού κ. Νίκου Παππά, κατά την τοποθέτησή του στο συνέδριο του Εκόνομιστ.
Η πρώτη είναι πως είναι βέβαιος ότι θα επιτευχθεί συμφωνία "παρά τους εκατέρωθεν μαξιμαλισμούς". Και καλά τους μαξιμαλισμούς που είναι ωμοί εκβιασμοί των δανειστών τους έχουν καταλάβει. Αδυνατούμε όμως να αντιληφθούμε τους "μαξιμαλισμούς" της ελληνικής πλευράς. Ποιους θεωρεί ως τέτοιους ο κ. υπουργός; Μήπως το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης; Γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο στο τραπέζι απ' ότι γνωρίζουμε ... κι αυτό κουτσουρεμένο.

Και η δεύτερη συνίσταται στη  βεβαιότητά του πως  οι ακραίες φωνές που δεν θέλουν λύση, θα υποστούν μοιραία την απομειώση του πολιτικού τους βάρους.
Τι αλήθεια θέλει να πει ο κ. υπουργός και προς τα που απευθύνει άραγε την "προφητεία" του. Προς το εσωτερικό; Προς όσους είναι αρνητικοί σε μια διαφαινόμενη άρον - άρον συμφωνία με απεμπόληση των αρχών και των κόκκινων γραμμών;

Φυσικά και στάθηκε αρνητικά στο προηγούμενο πρόγραμμα συμφωνίας που 
«δεν είναι καλό για κανέναν», όπως είπε ο κ. Παππάς και διευκρίνησε πως δεν συνιστά   συμφωνία για την Ελλάδα η συνέχιση των λαθών του παρελθόντος. "Άλλο πρόοδος και άλλο συμφωνία στα λάθη του χθες", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.