του ακτιβιστή

Καζάνι που βράζει είναι η παράταξη Μαυρομάτη, λόγω των έντονων εσωπαραταξιακών προσωπικών (και απολιτίκ) αντιθέσεων των μελών της.
Μετά το χοντρό φάουλ της περιθωριακού τύπου λεκτικής επίθεσης του Προέδρου της ΤΕΘ που το μετέτρεψε σε πέναλτυ με την ανεκδιήγητη έγγραφη δήλωση συγνώμης του (δες εδώ κι εδώ), κάνοντας τους πάντες στην παράταξη να στραφούν εναντίον του ιδού και ένα άλλο γεγονός που δημιουργεί κύματα αντιδράσεων στους κόλπους της διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού.

Μένεα πνέουν, χωρίς να το κρύβουν, πολλοί συνάδελφοι του κ. Καλλονά, ιδιαίτερα από την Τρίτη, όταν έγινε γνωστό ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΘ - στην οποία είναι Αντιπρόεδρος - πρόκειται να μισθοδοτηθεί, ως υπάλληλός της, με το ποσό των 660 € το μήνα. Αρνητικά ψήφισαν οι Γιάννης Βογιατζής και Μιχάλης Μπαλασάς και εικάζεται ότι ενδεχόμενα θα υπαρξει προσφυγή ενάντια στην απόφαση.

Να που ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και αντιπρόεδρος κατάφερε να πετύχει το στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την χρηματική ανταμοιβή των προσφερομένων υπηρεσιών του προς τον Δήμο.
Και ενώ πριν τρεις μήνες "μαζεύτηκε" πίσω η πρόταση για αντιμισθία ύψους 1092 € του Αντιπροέδρου (δες εδώ), με γερές κόντρες τότε και τραπέζια να "πάνε και να έρχονται" στην ύδρευση, μετά την "επιμονή" και το θράσος του Αντιπροέδρου οι προσπάθειές του ευοδώθηκαν.
Θιγμένοι πλέον αισθάνονται αρκετοί συνάδελφοί του στην διοίκηση, που τρέχουν να κλείσουν τρύπες αμισθί, όπως χαρακτηριστικά  λέγουν, τη στιγμή που άλλοι καταφέρνουν να φτάσουν στην πηγή και να πιουν νερό...

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Άγγελο Σαμακοβλή, επιβεβαιώσαμε την απόφαση για μισθοδοσία ενός μέλους του ΔΣ που μέλλει όμως να  είναι ο "επιμένων" Αντιπρόεδρος. Το ύψος των αποδοχών του θα είναι κατά τι χαμηλότερο γεγονός που οφείλεται στο ποσό σύνταξής του.

Θέλοντας να προλάβουμε και νέα δελτία τύπου και νέες απειλές προς τον ακτιβιστή (δες εδώ) να υπενθυμίσουμε στον αντιπρόεδρο, τον Πρόεδρο αλλά και στον Δήμαρχο πως ότι  είναι νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό και να λάβουν σοβαρά υπόψη τους πως πράξεις παρόμοιες ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Καί γιά αυτό τό αίσχος μέ τίς βαρβάτες χρεώσεις τού κυβικού, τήν προσαύξησι 80% καί τήν αποχέτευσι μέ πολλαπλάσιο αντίτιμο καί στό ακέραιο, δέν θά πή κανείς τίποτα?
    Μιά σύγκρισι χρεώσεων ΕΥΑΘΑΕ καί ΔΕΥΑΘ, είναι αρκετή, σάν δέν ντρέπονται.
    Άσπρη Βρύση λεγόταν τότε η Ατριάδα γιά τά νερά της.......
    Θά πάμε μπροστά έτσι κύριοι????..... Πολύ μπροστά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.