του ακτιβιστή

Μια ιδιαίτερα σφοδρή και μειωτική επίθεση εξαπέλυσε στη χθεσινή συνεδρίαση ο επικεφαλής της παράταξης "Θερμαγικός" Γιώργος Τσαμασλής προς τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Κώστα Βογιατζή.

Η επίθεση που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία εξέπληξε τον σύμβουλο από την Επανομή, που δεν αντέδρασε, αλλά και τους παρισταμένους στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Αφορμή υπήρξε η υπερψήφιση της πρότασης της διοίκησης για τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και όχι ηλεκτρονικού διαγωνισμού όπως επιβάλλεται (και γίνεται από όλους του Δήμους πανελλαδικά). Ο διαγωνισμός ήταν για την προμήθεια υλικών καθαρισμού για τις ανάγκες των σχολείων. Η διαφοροποίηση του κ. Βογιατζή έγινε αφού είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του αρχηγού που δήλωσε ότι η παράταξη θα καταψηφίσει.

Προφανώς αυτή ήταν η αφορμή για να εκδηλωθεί η μετωπική επίθεση. Κατηγόρησε τον συνεργάτη του για συναισθηματική υπερψήφιση, για ενδοτικότητα έναντι του δημάρχου (που σε παλαιότερη τοποθέτησή του τον είχε κατηγορήσει ότι δεν είχε περαιώσει αντίστοιχο διαγωνισμό) και ότι εκφράζει προσωπικές συνδικαλιστικές απόψεις. Και εν κατακλείδι του υπενθύμισε με οξύ ύφος την παλαιότερη διαφοροποίησή του στην ψηφοφορία για την εκχώρηση της καθαριότητας στους ιδιώτες, όταν καταψήφισε (τότε ο Τσαμασλής ήταν αλά μπρατσέτα με τον Δήμαρχο) συμμεριζόμενος τις θέσεις των εργαζομένων του Δήμου.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την οργίλη επίθεση. Κυρίως γιατί επί 9 μήνες ήδη ο κ. Τσαμασλής λειτουργεί μάλλον ως συμπολίτευση στην διοίκηση, επιλέγοντας την αποφυγή ουσιαστική και δημιουργικής αντιπολίτευσης.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Κακώς διαφοροποιήθηκε ο Βογιατζής. Σε θέματα διαφάνειας δεν χωρούν εκπτώσεις. Έχει δίκιο ο Τσαμασλής. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι παλιοί σύμβουλοι του Αλεξανδρή κακώς εκλέχτηκαν από τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Χρηστο, το σημαντικοτερο θεμα της συνεδριασης ηταν το 7ο, καθως μαθητες δημοτικου ( μαθητες απο το 2ο Νηπιαγωγειο Ν.Επιβατων ) σχολειου -εξη τμηματα - θα πανε στην σχολη της ΕΠΑΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ (απεναντι απο το ΛΙΝΤΛ) μαζι με εξη τμηματα απο τον Δημο Θερμης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.