Δεν αφήσαμε να πάει χαμένος ο αγώνας, η αγωνία μας, και η πίστη για τον δίκαιο αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ, και είπαμε να δούμε το πρώτο δελτίο ειδήσεων της νέας ΕΡΤ, με παρουσιαστή τον Πάνο Χαρίτο!
Με τις επιλογές τύπου Ταγματάρχη είχαμε διαφωνήσει κάθετα, και για αυτό κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι το παρακάτω σχόλιο είναι εντελώς υποκειμενικό!

Απόψε είδαμε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Δελτίο Ειδήσεων. Είδαμε τον Πάνο Χαρίτο, μαζί με τους δημοσιογράφους-ανταποκριτές να δίνουν σκέτη πληροφόρηση.  Να ενημερώνουν τον κόσμο για τις θέσεις της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, χωρίς σχόλια προπαγάνδας, και χωρίς βέβαια ψευδείς ειδήσεις.

Είδαμε επιτέλους και διεθνή θέματα επικαιρότητας. Είδαμε έναν Πάνο Χαρίτο, αν και εμφανώς τρακαρισμένο, σοβαρό, αξιοπρεπή, και μία παρουσία που δίνει κύρος στο συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων!

Κύριε Χαρίτο, ηρεμείστε.......Απέναντι σας (στα άλλα δελτία) έχετε σούργελα, και ξεχωρίζει το επίπεδο σας, με την πρώτη κουβέντα σας!

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.