Τίποτα πια δεν μας εκπλήσσει με τις τακτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση «πρώτη φορά αριστερά». Όπως διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα «Αγώνας της Κρήτης» η κυβέρνηση έστειλε τους ένστολους πραιτοριανούς του συστήματος να αντιμετωπίσουν τον «εχθρό λαό» και συγκεκριμένα κατοίκους των Χανίων που είχαν να «θράσος» να προσπαθήσουν να αποτρέψουν πλειστηριασμούς σπιτιών συμπολιτών μας που είχαν την ατυχία να βρεθούν στα νύχια τραπεζιτών – τοκογλύφων.

Με δυνάμεις των ΜΑΤ οι πλειστηριασμοί σήμερα στα Χανιά – “Δεν είμαστε εγκληματίες”, λένε οι πολίτες

Έκπληκτοι έμειναν σήμερα οι πολίτες που αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς όταν στο Ειρηνοδικείο Χανίων είδαν παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ!

Πολίτες με τους οποίους μιλήσαμε μας εκφράσανε την οργή τους, όχι επειδή είχαν τίποτα ενάντια στους αστυνομικούς, αλλά γιατί θεωρούν ότι δεν είναι εγκληματίες. Μάλιστα, μας είπαν ότι ρώτησαν τους αστυνόμους, με ποια λογική στείλανε τα ΜΑΤ και τους είπανε ότι τους πληροφόρησαν ότι “εδώ, θα γίνουν φασαρίες”!

Η ΔΗΠΑΚ και όλοι οι άλλοι πολίτες που παρευρίσκονται κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Χανίων προκαλούν αυτούς που διεκπεραιώνουν τους πλειστηριασμούς να πούνε και να καταγγείλλουν πότε πολίτες δημιούργησαν φασαρίες κατά τη διαδικασία των πλειστηριασμών. Εφόσον δεν έχουν στοιχεία, τους καταγγέλλουν ως κοινούς συκοφάντες. “Δεν είμαστε χούλιγκανς, αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας”, είπαν χαρακτηριστικά.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.