του ακτιβιστή

Γελάσαμε μέχρι δακρύων, διαβάζοντας στο διαδίκτυο τους ισχυρισμούς που πλασάρει ο πρόεδρος της ΤΕΘ Α.Ε. για τους χειρισμούς τους δικούς του και της διοίκησης Μαυρομάτη συνολικά, στο θέμα του Ποταμού. Είναι εμφανής ο εκνευρισμός και ο θυμός τους που η «Συμπολιτεία» με τις προσφυγές της στην Αποκεντρωμένη, τους χάλασε τα σχέδια και τους ανάγκασε, έστω με τετράμηνη καθυστέρηση να δημοπρατήσουν τώρα και όχι το … χειμώνα τα αναψυκτήρια.

Το άρθρο, θυμίζει μάλλον… πολεμικό ανακοινωθέν εμπόλεμης ζώνης στη Μέση Ανατολή, καθώς αρχίζει με αναφορές σε .. «τύμπανα πολέμου» και «μεγάλες θύελλες» και διανθίζεται με κομψές λέξεις όπως «λάσπη», «λυσσαλέα επίθεση», «ψυχρό πόλεμο», «θράσος», «απειλές», «εκβιασμοί», «κακόβουλα σχόλια», «αερολογίες», «λασπολογίες», «παρακμή», «κατάντια» και πολλές άλλες. Όμως για την ταμπακιέρα…. τσιμουδιά. Ποια είναι η «ταμπακιέρα»; Μα ο πέρα για πέρα αδιαφανής τρόπος, που προσπάθησαν ο πρόεδρος της ΤΕΘ και η διοίκηση Μαυρομάτη, με τη σύμπραξη και της παράταξης Τσαμασλή, να παραχωρήσουν στην ανώνυμη εταιρία ΤΕΘ ως «προίκα», όχι μόνο τα αναψυκτήρια του Ποταμού, αλλά κυρίως, την έκταση των 23,5 στρεμμάτων της παραλίας του Ποταμού.

Ο αρθρογράφος, επιχειρώντας με αμετροέπεια να παραδώσει μαθήματα «ενημέρωσης», δηλώνει ότι δεν πρόκειται να καμφθεί από «απειλές και εκφοβισμούς» και ότι θα εξακολουθεί να… “παλεύουμε με τα θηρία”.

Δεν θέλουμε να κακοκαρδίσουμε τον θηριοδαμαστή πρόεδρο της ΤΕΘ, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που περιμένει τις αφίξεις των.. Ιορδανών τουριστών που όπως μας διαβεβαίωνε, θα κατακλύσουν τις ακτές του Θερμαϊκού.

Θα περιμέναμε όμως, μια και μετά από ενάμιση μήνα έλυσε τη σιωπή του, να βρει το θάρρος και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τα όσα, με γλώσσα πεζοδρομίου, είχε εκστομίσει κατά του επικεφαλής της «Συμπολιτείας». Το ίδιο θάρρος που δεν είχε όταν κατά τη συνεδρίαση του δ.σ. της 6ης Μαίου 2015, αντί να αναλάβει την ευθύνη για το ολίσθημα, ισχυρίστηκε ότι οι βρισιές του, που τις είχε ακούσει όλο το δημοτικό συμβούλιο, δεν αφορούσαν τάχα τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, αλλά…. κάποιο τρίτο άτομο, εκτός δημοτικού συμβουλίου!! Αυτοί κι αν είναι… θηριοδαμαστές!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

18 comments:

  1. Κακοί άνθρωποι αυτοί της Συμπολιτείας. Τους έπιασαν με την γίδα στον ώμο και τους χάλασαν και την σούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει ,ο τύπος το χει τερματίσει. Δεν υπάρχει δίπλα του κάποιος νηφάλιος? Γιατί τον αφήνουν να εκτίθεται έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γυναίκα του Καίσαρα ,όχι απλά δεν φαίνεται τίμια , αλλά παίζει από χιλιόμετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε τα μπαράκια και φέρε μας το τζάμπα πετρέλαιο που μας έταξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που διάβασες ακτιβιστή στο διαδίκτυο τους ισχυρισμούς του προέδρου της ΤΕΘ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφει ο θηριοδαμαστής, όπως εύστοχα τον αποκαλείς αγαπητέ Ακτιβιστή στο άρθρο του, ότι "ορισμένοι υποψιάζονται διαρκώς σκάνδαλα και-κάτω από το τραπέζι- συναλλαγές". Όμως η Συμπολιτεία, απ' ότι έχω υπόψη μου, ποτέ δεν μίλησε για τέτοιες συνβαλλαγές. Τι εννοεί άραγε ο ποιητής; Τι γνωρίζει περί αυτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ20 Ιουνίου 2015 στις 5:24 μ.μ.

    Θηριοδαμαστης......Πιαστικε με την γιδα στην πλατη (κλεφτης)... γελασαμε μεχρι δακρυων (ανεξαρτητος μπλοκερ)....Χλευασμος για Ιορδανους τουριστες(ρατσιστικη αναφορα,) ...Εκτος απο μπαρακια φερε μας πετρελαιο..(ανωνυμΗη βλακωδη τοποθετηση).. Και ολα αυτα εχουν στοχο εναν γιατρο,εναν επιστημονα,που θεραπευει τα παιδακια μας, που τον τιμησαν τοσοι πολιτες του δημου μας.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΑΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ,,,ΟΡΙΣΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..(Ποιος απο σας εχει τα κοτσια να κανει την κινηση?...απλα μεσω της ανωνυμιας σας βγαζετε τα ΚΟΜΠΛΕΞ σας....ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ επειδη ειναι σε αντιπαλη παραταξη...ΜΙΜΗΣΗ του ρολου της ΤΡΕΜΗ,και του ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ...Δεν σας ικανοποιει πολιτικα..μην τον ξαναψηφησετε....δεν ειναι εντιμο να ριχνουμε λασπη στον ανεμιστηρα της ανωνυμιας....Το μπλοκ το διαβαζουν και τα παιδια μας.και τα παιδια του,και αυτο ειναι μια μορφη πολιτικου μπουλινκ...μιας μικρης ομαδας που πιστευει οτι θα κερδισει αλλους 2 3 δημοτικους συμβουλους μετα 5 χρονια στο δημοτικο συμβουλιο(σιγα το κατορθωμα)Τελικα ο καθενας τα βλεπει τα πραγματα απο την σκοπια του,και δεν ειναι ομορφο να κραζουμε οικογενειαρχες,επειδη ειχαν το θαρρος να υπηρετησουν τον δημο...Και ο κυριος Μισαλεμης δεν εχει αναγκη ουτε απο μορφωση,ουτε απο χρημα. ΚΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή ρε Καριώτη ,αυτός επειδή είναι γιατρός και οικογενειάρχης μπορει να σπιλώνει να φωτογραφίζει και να βρίζει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τους υπόλοιπους; Οικογένεια και παιδιά μόνο αυτός έχει; Όσο για το ότι γιατρεύει τα παιδάκια ,κλαίω ακόμη . Απο συγκίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος - ανωνυμία η [anonimía] Kρύβεται πίσω από την ~, για να συκοφαντεί ανενόχλητος. Λεξικό της κοινής νεοελληνικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και γω ψήφισα Μαυρομάτη πιστεύοντας ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για τον τόπο μας αλλά πραγματικά το κείμενο του Μισαλέμη τον εκθέτει. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύμφωνα με τον κ. Καριώτη, εάν είσαι επιστήμονας, δικαιούσαι να βρίζεις με χυδαίες εκφράσεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, να προσβάλεις συναδέλφους σου και αντί να απαντάς με επιχειρήματα, να χρησιμοποιείς γλώσσα καταγωγίου; Αυτό είναι το ερώτημα. Και όλα τα άλλα για λάσπη, ανθρωποφαγία και μπούλινγκ, είναι λόγια του αέρα. Αλήθεια, ποιός έκανε μπούλινγκ και σε ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο ο Μαυρομάτης συνεχίζει να καλύπτει τον Μισαλέμη και τις χυδαιότητές του, τόσο ταυτίζεται μαζί του και χρεώνεται τις πατατιές του. Δεν το καταλαβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορώ να κάνω μια ερώτηση??ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ???ενώ φαίνεται ότι το μπλοκ σου είναι πολύ ενημερωμένο με τα θέματα επικαιρότητας και κάνεις πολύ δουλειά πάνω σ αυτό, ωστόσο μου φαίνεται πως έχεις μια εμμονή με συγκεκριμένα πρόσωπα και παράταξη και οι πλειοψηφία των σχολιαστών σου. Κράζετε έναν άνθρωπο που ασχέτως επαγγέλματος και υποβάθρου είναι ακέραιος, έντιμος και βασικά "δεν τα παίρνει". Αν οι πολιτικοί άντρες αυτού του τόπου ήταν σαν τον Μισαλέμη η χώρα δεν θα είχε καταντήσει έτσι. Κολλάτε σε μια στιγμή έκρηξής του(στην βρισιά στο Δ.Σ. αναφέρομαι), λές και κανείς ποτέ δεν έχει βγει εκτος εαυτού ή δεν είχε άτυχη στιγμή. Στην τελική ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. Ας τους κρίνουμε όλους στο τέλος και ως προς την ουσία των έργων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε φίλε ,μια απόφαση παράνομη ,που βρομούσε από χιλιόμετρα ,που την έφεραν νύχτα στο συμβούλιο ,που απορρίφθηκε από την περιφέρεια ,και την επανέφεραν και μετά την ακύρωσαν οι ίδιοι και μιλάς ακόμα για πολιτικούς άνδρες και άτυχες στιγμές; Εκτός αν ήθελες κι εσύ μπαράκι στον Ποταμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποοοο ρε φιλε με αποστομωσες τωρα!!!δεν ξερω τι να πω!!!πολυ σωστα τα λες!!!!!παρανομη που βρωμουσε απο χιλιομετρα!!ναι μπαρακι ηθελα που το καταλαβες??ολα ετσι οπως τα λες ειναι πολυ σωστα ακριβη και εγκυρα!!!μπραβο σου ρε φιλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου αρέσει ο ρόλος του Ρομπέν των "αδίκως κατατρεγμένων επωνύμων" (που ταλαιπωρούνται από μπλόγκερς και σχολιαστές) που ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ, ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ κι ΑΝΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΩΣ επωμίζεται κατά καιρούς ο κ. Καριώτης.
    Και φυσικά ουδόλως πιστεύω ότι αυτή του η αυτοθυσία κι αλληλεγγύη μπορεί να έχει σχέση με πολυσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις προβολής, του Δημοτικού Γραφείου Τελετών και της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (στις οποίες προΐσταται ο θηριοδαμαστής Πρόεδρος της ΤΕΘ), στο freepress περιοδικό που φέρεται να εκδίδει ο κ. Καριώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ24 Ιουνίου 2015 στις 10:31 μ.μ.

    Επι της ουσιας απαντω ,οτι η αισθηση του δικαιου,δεν σχετιζεται με καμια επαγγελματικη μου δραστηριοτητα. και παρακαλω συμφωνα με τους ορους του μπλοκ σας(προσπαθηστε να σχολιαζετε χωρις συκοφαντικους χαραχτηρισμους) να το τηρει πρωτος ο ιδιοκτητης του μπλοκ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΕΡ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.