Αναβλήθηκε η εκδίκαση  της αγωγής της Coca Cola Hellas  με την οποία απαιτούσε 1.000.000 € από το Σωματείο εργαζομένων και απολυμένων της εταιρείας που βρίσκονται σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα προκειμένου να επιστρέψει το εργαστάσιο από την  Βουλγαρία, όπου το μετέφερε η εταιρεία.
Επί 613 μέρες δίνουν τον αγώνα ενάντια στην ανεργία και να που οι εξαθλιωμένοι οικονομικά δέχτηκαν μια ανάλγητη επίθεση από τα πολυεθνικά συμφέροντα με το αιτιολογικό ότι έχασε κέρδη από το μποικοτάζ που κάνει το σωματείο με κύριο σύνθημα (που έχει ενστερνιστεί η κοινωνία ;) ΟΥΤΕ ΓΟΥΛΙΑ.
Στο πινάκιο ήταν στην 25η θέση η εκδίκαση και ο χρόνος δεν έφτασε. Έτσι αναβλήθηκε η εκδίκαση.
Οι αγωνιστές της Coca Cola, που ήταν δεκάδες στον αριθμό,  υποχρεώθηκαν να κατεβούν στην Αθήνα για το δικαστήριο και έδωσαν κι εδώ βροντερό παρόν με ανάρτηση αφισών γύρω από τα δικαστήρια.
Μαζί τους και ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης που θα κατέθετε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

ακτιβιστής


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.