Σύμφωνα με το Κυριακάτικο φύλλο της FAZ ο Σόιμπλε με καθαρά αρνητική στάση απέναντι στην ελληνική πρόταση συνεχίζοντας τις απροκάλυπτες απειλές και εκβιασμούς κατέστησε σαφές ότι η ελληνική πλευρά θα πρέπει να αποσύρει την πρόταση και να την επαναφέρει "βελτιωμένη" (προφανώς Αρμαγεδών πολλαπλάσιος από αυτόν που κατέθεσε ο Τσίπρας στην χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής). Άλλως κατά τον Γερμανό θα πρέπει η Ελλάδα να βγει για 5 χρόνια από το ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το εξαιρετικά κρίσιμοEurogroup, το οποίο εξετάζει την ελληνική πρόταση για νέο πρόγραμμα και θα δώσει ή όχι το πράσινο φως στη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής για να λάβει την τελική απόφαση.
Δηλαδή ή ριζική βελτίωση της πρόταση επι τα χείρω προφανώς είτε ένα πενταετές Grexit με πακέτο ανθρωπιστικής και τεχνικής βοήθειας.


update 20:15 Διαψεύδει η Ελληνική κυβέρνηση το δημοσίευμα. Σιγή από το Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Διαψεύστηκε. Ενημερώσου καλύτερα ακτιβιστή πριν την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.