Ο Μανόλης Γλέζος, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με σκληρό τρόπο την συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές της χώρας μας στην Σύνοδο Κορυφής

Η κίνηση Ενεργοί Πολίτες, του ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλη Γλέζου, εξέδωσε πριν μια ώρα ανακοίνωση, στην οποία σχολιάζει με ιδιαίτερα σκληρό και δηκτικό τρόπο την συμφωνία στην οποία κατέληξε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τους δανειστές της χώρας, στην Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής.

Στην επίμαχη ανακοίνωση του κινήματος του Μανόλη Γλέζου αναφέρεται: 


«Για μια συμφωνία που δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.
Για μια συμφωνία ντροπή
Για ένα πραξικόπημα.
Η εμπιστοσύνη χάθηκε.
Χάθηκε κάθε εμπιστοσύνη στην "Ευρώπη".
Στην "Ευρώπη" της Γερμανίας, των "αγορών", των πραξικοπημάτων, του σκληρού ευρώ, των αντιδημοκρατικών θεσμών.
Η ιστορία ξεκίνησε.
Και χαμογελάει ειρωνικά στους σημερινούς νικητές....»


Σημείωση ακτιβιστή: Η παραπάνω ανάρτηση αυτή τη στιγμή έχει ήδη κατεβεί από τη σελίδα των Ενεργών Πολιτών....
Το ιστολόγιο ως εξήγηση αναφέρει: 
"Η ανάρτηση "ο λευκός καπνός βγήκε από τις στάχτες της Ελλλάδας" ... κατέβηκε γιατί ενώ αναφερόταν στους δανειστές, και κατέκρινε τη στάση τους, ερμηνεύτηκε απο κάποιους σαν δήλωση του Μανώλη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Παρ όλο που υπήρχε υπογραφή"
Γ.Παπανικολάου"
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Kαθόλου δεν μας νοιάζει τι ανέβηκε και τι κατέβηκε...ο Ελληνικός λαός για μια ακόμα φορά εξαπατήθηκε και αυτή τη φορά η οργή μας, θα πέσει πάνω τους.Εμείς τα χάσαμε ΟΛΑ, επομένως δεν έχουμε να φοβηθούμε ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ.Ανοιξαν τα κρεματόρια και αυτή τη φορά βοήθησε και ο συριζα, που πεντε χρόνια αγωνιζόμασταν να βγει για να μας σώσει.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!!Δεν μπορούμε να ζούμε χωρίς αξιοπρέπεια,μας στέρησαν το δημοκρατικό δικαίωμα της εργασίας....μας στερούν τώρα και την ιδια τη χώρα....ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ..... δεν αντέχουμε άλλες αυτοκτονίες....Τουτουντζιδου Μπαρμπαρα. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.