Το κτήμα Γεροβασιλείου εκτός από πρότυπο επιχειρηματικότητας, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την παραγωγικότητα του Θερμαϊκού και αποτελεί έναν από τους αξιολογότερους πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό στον κλάδο του κρασιού, αναγορεύθηκε τα τελευταία χρόνια ως πνεύμονας παραγωγής πολιτισμού στον τόπο μας.


Αυτές οι σκέψεις μας δημιουργήθηκαν στην τελευταία χρονολογικά εκδήλωση του κτήματος που έγινε την περασμένη βδομάδα και υπήρξε το αδιαχώρητο στην τεράστια έκταση που πραγματοποιήθηκε το event. Προσκεκλημένος ήταν, με την ευκαιρία του καλωσορίσματος του φθινοπώρου και της νέας αμπελοοινικής χρονιά, ο καθηγητής Αστρονομίας κ. Σειραδάκης που μας εισήγαγε με έναν πολύ ενδιαφέροντα φιλοσοφικό τρόπο, λόγο και γλυκύτητα στον μαγικό κόσμο του σύμπαντος. Στη συνέχεια, η Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού στο τραγούδι και ο Σάκης Κοντονικόλας στο πιάνο μας πήγανε «μια βόλτα στο φεγγάρι» με γνωστά τραγούδια, εμπνευσμένα από τη μαγεία του έναστρου ουρανού και η βραδιά έκλεισε με αστροπαρατήρηση από τον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης (www.ofa.gr), χάρη στα τηλεσκόπια που είχαν τοποθετήσει τα μέλη του στον πανέμορφο κήπο του κτήματος.


Και όλα αυτά μέσα από την άψογη και ζεστή φιλοξενία των οικοδεσποτών μας που μας προσέφεραν να γευτούμε τα υπέροχα κρασιά του κτήματος Γεροβασιλείου.






Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.