Το Θεατρικό εργαστήρι Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης «Οραματιστές» παρουσιάζει το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 το θεατρικό έργο του Κίμωνα Ρηγόπουλου, 


«Πλάτες μέσα στα σκουπίδια»

στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης.

Ώρα έναρξης παραστάσεων 20:30, με είσοδο 3 €




Λίγα λόγια...

Το "Πλάτες μέσα στα σκουπίδια" είναι μια ακτινογραφία της ψυχής των ανθρώπων που βιώνουν την οικονομική κρίση, κρίση αξιών και πολιτισμική κρί­ση. Περιφέρονται και ζούνε δίπλα στα σκουπίδια και από τα σκουπίδια. Ζόφος και σήψη. Σκληρό έργο, σκληρή γλώσσα, μπήγει το μαχαίρι στο κόκκα­λο.



Παίζουν :

Κατερίνα Γιάμπαστου, Χρύσα Βίγγλη, Κατερίνα Δαλκιρανίδου, Άννα Ιακώβου, Γιώτα Καρροπούλου, Ειρήνη Κούτρα, Ερμιόνη Κωσταβάρα, Πανα­γιώτης Παπαντωνίου, Τζένη Καραμα­λάκου, Αναστασία Βογιατζή, Παρμενί­ων Κυριακούλης, Ζωή Παπαδοπούλου, Κατερίνα Σεργιάνη, Σοφία Τσούνταλη, Μαρία Μιχαηλίδου, Δήμητρα Μαυρί­δου, Δημήτρης Κούτσικας, Δημήτρης Δήμου.



Θεατρικό εργαστήρι «Οραματιστές»

Σκηνοθεσία: Δώρα Σκαρλάτου

Μουσική - στίχοι - τραγούδι: Παρμενίων Κυριακούλης

Ηχοφωτιστική κάλυψη: Γρηγόρης Μόσχου

Καλλιτεχνική διεύθυνση θεάτρου: Θεόφιλος Λάλος

Επιμέλεια έντυπου υλικού: Σοφία Ιεροδιακόνου


Πληροφορίες  στη Γραμματεία του Π.Κ.Θ. 
Τηλ:  2310 461 655  |  2310 463 423


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.