Η Εφηβική ομάδα Κέντρου Πολιτισμού Σουρωτής παρουσιάζει Το κωμειδύλλιο ''Ο προεστώς του χω­ριού'' του Σπυρίδωνα Περεσιάδη στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης 20:30 και γενική είσοδο 3 €.
Σε σκηνοθεσία της Δώρας Σκαρλάτου Ρούλα Αγγελίδου με βοηθό σκηνοθέτη τον Γιώργο Μυτίνης και ηχοφωτιστική κάλυψη του Γρηγόρη Μόσχου


Λίγα λόγια...
Το κωμειδύλλιο ''Ο προεστώς του χω­ριού'' του Σπυρίδωνα Περεσιάδη γρά­φτηκε στις αρχές του 20ου αιώνα. Πρόκειται για μια κωμωδία με έντονα τα ηθογραφικά αλλά και τα αριστοφα­νικά στοιχεία. Ο έρωτας του δημάρχου προς τη χήρα συντοπίτισσά του γίνεται η απαρχή μιας ξεκαρδιστικής παρεξήγη­σης. Με φόντο πάντα την πλατεία του χωριού ο δήμαρχος καλεί κάθε τόσο το λαό του να του μιλήσει με το ''μο­ναδικό'' και ''γοητευτικό'' του τρόπο... Οι καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το γέλιο είναι αναπόφευκτο!

Παίζουν :
Οδυσσέας Χριστοφορίδης, Γιάννης Χριστοφορίδης, Γιάννης Τούλας, Αλκμήνη Κουμαρίδου, Μελίνα Στεφανί­δου, Γιώργος Μυτίνης, Αναστασία Μα­σταλούδη, Στέφανος Κόντος, Αναστασία Τσολάκη, Καλλιόπη Καρακατσάνη, Ζωή Σαμαρά, Βιργινία Τσομπανίδου, Ειρήνη Τζίτζιρα, Κωνσταντίνα Σιγκούνα.



Καλλιτεχνική διεύθυνση θεάτρου: Θεόφιλος Λάλος
Επιμέλεια έντυπου υλικού: Σοφία Ιεροδιακόνου

Πληροφορίες  στη Γραμματεία του Π.Κ.Θ. 

Τηλ:  2310 461 655  |  2310 463 423
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.