Πρόκειται για το νέο κόλπο μαγείας; Λέγαμε ότι κάτι λάθος καταλάβαμε .... ότι "σηκώσανε" τις μισές κερκίδες μάλλον για συντήρηση ...

Χθες όμως δεν βρήκαμε ούτε τις νότιες κερκίδες που υπήρχαν πριν δυο μέρες. Απέμειναν μόνο οι φιλέδες ..... ίσως τους γουστάρουν οι νεο - φιλελέ της διοίκησης Θερμαϊκού και γι' αυτό τους αφήσανε ως αμανάτι.

Αγαπητοί φίλοι αν περάσετε από την παραλία του Μπαξέ θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πως κατάφεραν να εξαφανίσουν το γήπεδο.

Έγραψε ο φίλος Γιώργος Λαζαρίδης ως σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτησή μας πως "η απομάκρυνση του γηπέδου είναι απαίτηση της Κτηματικής υπηρεσίας προκειμένου να εγκριθεί η χερσαία ζώνη λιμένα των Ν. Επιβατών". Προφανώς κάτι θα γνωρίζει παραπάνω.

Αλλά κι έτσι να είναι παραμένουν τα ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις των υπευθύνων που για άλλη μια φορά αδιαφορούν και δεν έχουν διάθεση να εξηγήσουν πως προέκυψε η εξαφάνιση.

  • Πως καταργείται το γήπεδο που σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε επί διοίκησης Μαντζάρη και κατασκευάστηκε επί Αλεξανδρή. 
  • Ήταν ή όχι αδειοδοτημένο;
  • Κατασκευάστηκε ή όχι με Ευρωπαϊκά κονδύλια;
  • Θα υπάρξουν ή όχι ποινές από υπηρεσίες που διάθεσαν τα κονδύλια όταν γίνει γνωστή η καταστροφή του.
  • Με απόφαση ποιου οργάνου δόθηκε εντολή απομάκρυνσης των κερκίδων;

* Η πρώτη foto είναι χθεσινή, οι άλλες δύο σε λειτουργία με αγώνες που διαφήμιζαν τον Θερμαϊκό ως "το καλοκαιρινό σπίτι της Θεσσαλονίκης".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.