Τη Δευτέρα 21 Δεκέμβρη, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού, πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Περαίας. Κύριο θέμα ήταν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις, δεν έλειψαν όμως και συνθήματα για την αλληλεγγύη, καθώς και για την απαίτηση ανάκλησης των αυξήσεων στο νερό από την ΔΕΥΑΘ.
Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας υπήρξε ιδιαίτερα θετική, καθώς οι συμμετέχοντες στην πορεία σταματούσαν σε κεντρικά σημεία και μοίραζαν στα καταστήματα και τους διερχόμενους την προκήρυξη της Επιτροπής. Κάποιοι σταμάτησαν και συζήτησαν με τα μέλη της επιτροπής, ζητώντας πληροφορίες για τη δράση της, ενώ μερικοί από αυτούς ακολούθησαν,  συμμετέχοντας ενεργά στην κινητοποίηση.

Παρακάτω παρατίθενται φωτογραφίες από την κινητοποίηση:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.